Sommerstevnet

Fellesskap er et sentralt tema gjennom uka. Nye vennskap skapes, gamle pleies og sammen kan vi bli bedre kjent med Gud.

Sommerstevnet er et årlig arrangement, i regi av SABU, som avholdes i uke 28 hvert eneste år. Tidligere ble det kalt Familiestevnet, men dette ble endret for å vise at det er plass tll alle -med og uten familie. Datoene for årets stevne er; 10.-16. juli 2017

De siste årene har Sommerstevnet holdt til på Vik Camping i Nissedal, Telemark. Stedet er omgitt av fin natur, med muligheter for mange forskjellige aktiviteter, man kan gå turer i skogen, spille volleyball på stranden, stå på vannski og mye annet gøy. Man kan bo i telt, campingvogn eller bobil.

Det er ferdiglaget mat hver dag, og man har derfor god tid til å gå på møter, workshops, aktiviteter og sosialisere. Det er faste møter og aktiviteter for ulike aldersgrupper, og man kan selv velge aktiteter og workshops man vil delta på. Vi inviterer talere fra både utlandet og Norge, og håper at alle vil nyte godt av det.

Vi ønsker at dette blir en innholdsrik uke for alle som kommer.

Påmelding nederst på siden. Siste frist for påmelding er 5. juni.

Obs! Påmelding er gyldig ved betaling og du vil motta en kvittering på e-post. Kvitteringen fremvises ved registrering på Sommerstevnet.

 Påmeldingen er nå stengt. For eventuell sen påmelding kontakt solveig.krusholm@adventist.no ( ekstra gebyr for sen påmelding er kr. 100.)