Tenåringer

Tenåringene har nesten sin egen leir på Sommerstevnet, dette er for de fra 13-17 år.

Det er møter og aktiviteter fra morgen til kveld for tenåringene på sommerstevnet! En herlig blanding av åndelige, sosiale, kreative og utfordrerne elementer ledet av en gruppe med unge voksne og voksne.

Det første møte er mandag kveld. Da er det blir kjent aktiviteter slik at både stab og tenåringer kan bli litt kjent. Deretter begynner dagene på formiddagen med felles åpning med alle de andre på leiren i det store møteteltet. Deretter går tenåringene til sitt eget møtetelt hvor de får høre på en taler som har kommet spesielt for å være sammen med dem. På ettermiddagen er det forskjellige aktiviteter som fotballcup og aktivitetsløype med spennende poster. Innimellom er det bading og andre vann aktiviteter. På kvelden er det forum hvor en av tenåringsstaben deler en historie og leder ut i litt samtale før det er hyggelig sosialt samvær sammen. Da kan det være alt fra "Guttenes fest for jentene" til "talentshow" eller quizzer. På lørdagen er det felles gudstjeneste for alle i det store møteteltet, denne avsluttes ofte med dåp nede ved vannet. På denne siste kvelden på leiren er det filmkveld med snacks og hygge.

Morgenmøtene for tenåringene blir i år holdt av Robert Fisher. Robert vokste opp i Wolverhampton i England. Han studerte til å bli pastor på Newbold College i England og etter han var ferdig der så dro han til Danmark. Han har nå bodd og jobbet i Danmark i nesten 20 år. Han har vært ungdomspastor på Vejlefjordskolen og er nå pastor for den internasjonale menigheten i København i tillegg til å jobbe i Cafékirken.

Robert elsker å synge og være ute i naturen, men mest av alt er han fasinert av Jesus og han er en av hans ivrige etterfølgere.

Robert er også en stolt far til to tenåringer og en snart tenåring; Lukas, Celia og Jamie.