Arrangementer

Vis:

Søndag 1. august - fredag 1. oktober 2021

SABU Grand Prix 2021

Nyttårsaften 2020 arrangerte TED, Vision song contest. Natanya Lundström representerte Norge med sangen "Here in Norway". Denne gangen kan det bli DIN tur! Bli med på SABU Gand Prix, vinneren får sin sang sendt til Vision song contest.  

Fredag 17. september - søndag 19. september 2021

Sommerfryd leirsted

Relation

Tenåringshelg i Nord-Norge blander vennskapsbygging, lek, moro, god mat og underholdning med spennende undervisning, gruppesamtaler og aktiviteter om temaer tenåringer står midt oppi.

Mandag 27. september - fredag 1. oktober 2021

Vegårtun leirsted

Absolutt 9ende

Høstens A9 er for 10. klassinger. Hektisk, verdiorientert og moro tenåringer fra hele Norge samles på Vegårtun Leirsted. Det er full fart fra morgen til kveld med varierte aktiviteter.

Fredag 22. oktober - søndag 24. oktober 2021

Lillehammer

Teen Forum

Tenåringshelg på Østlandet blander vennskapsbygging, lek, moro, god mat og underholdning med spennende undervisning, gruppesamtaler og aktiviteter om temaer tenåringer står midt oppi.

Fredag 29. oktober - søndag 31. oktober 2021

Halvorsbøle

SABU Lederkonferanse

Annenhvert år arrangerer SABU en leder for sine lokallagsledere rundt i lander. Dette er for å bygge relasjoner og kunnskap og gi praktiske ressurser og eksempler på hva man kan gjøre i sitt lokallag.

Fredag 5. november - søndag 7. november 2021

Sundvolden Hotel

Parweekend

Samlivet er en dyrebar skatt som noen ganger kan mistes eller glemmes. Derfor har vi satt av en helg hvor dere kan reise bort sammen som et par for litt påfyll i samlivet. En helg for bare dere to, uten barn.

Lørdag 27. november - lørdag 27. november 2021

Mjøndalen

Fotballcup

SABU fotballcup er en helg for fotball og kristent fellesskap. Enten du tror på Gud, fotball eller begge deler er du velkommen til å være med. Du trenger ikke en gang spille fotball selv.

Tirsdag 2. august - lørdag 6. august 2022

Lahti, Finland

Adventist Youth Congress

Bli med på ungdomskongress i Finland!