Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
23
September
Mandag 23. september fredag 27. september Vegårtun leirsted

Absolutt 9ende

Hektisk, verdiorientert og moro!

Tenåringer fra hele Norge samles på Vegårtun Leirsted. Det er full fart fra morgen til kveld med varierte aktiviteter.

Absolutt 9ende er for deg som tenker på livet. Ditt liv. Din plass. Din framtid.
Den kristne tro er basert på en person som heter Jesus. Han var opptatt av vennskap, familie, et menneskes plass i verden. Utallige mennesker har opplevd håp og fred på grunn av hans liv og ord.

På absolutt 9ende vil vi på en MORSOM og UTFORDRENDE måte se nærmere på Jesu liv og lære. Hva har Jesus med ditt liv og DIN FREMTID å gjøre? Samtidig vil vi møte en ungdom som søkte etter en identitet, hadde en komplisert familie og som havnet i en håpløs situasjon. I løpet av uken vil vi se hvordan denne ungdommen taklet livet og hva vi kan lære av det. 

En gang i året samles rundt 100 ungdommer og over 30 voksne til en uke med full fart fra morgen til kveld, på Vegårtun leirsted.

Absolutt 9ende har en litt leirskole-aktig følelse over seg, der 9ende klassingene deltar i sosiale aktiviteter, men også der de lærer om Bibelen, snakke om tro, valg og tilgivelse. 

Elevene er som oftest mest fornøyd med maten og mørkelekene, og minst fornøyd med leggetidene.

Absolutt 9ende er til for at du kan bli bedre kjent med deg selv og kunne undersøke hva det vil si å ha et kristent grunnlag for livet. Det gjør vi gjennom en rekke ute- og inneaktiviteter som gir utfordringer for tankene, samholdet og fysikken.

Velkommen til en ANNERLEDES skoleuke på Vegårtun leirsted ved Risør!

De som går på adventistskoler melder seg på gjennom skolen. Men dere som ikke gjør det er også veldig velkommne. Dere blir da koblet på skoler og grupper når dere ankommer.  Om det er noen du kjenner godt som skal til Abs 9., kan du få være med dem! Til høyre finner du også et søknadsbrev du kan gi til skolen din! Ta gjerne kontakt med Nina Myrdal (se til høyre) om det er noe du lurer på!

Jostein Myrdal

Kontakt

Jostein Myrdal
Leder for skoleavdelingen i Adventistkirken

901 92 761 Send e-post

Du som går på adventistskole, blir påmeldt gjennom skole. Du som går på en annen skole på melde deg på til Sidsel Dahl. Eller her: Påmelding Abs. 9nde.

Egenandelen for påmelding er kl. 990,- (dette gjelder ikke elever fra adventistskoler der dette er inkludert i skolepengene)

  • Bibel
  • Skrivesaker
  • Sengetøy og laken
  • Klær til all slags vær
  • Innesko