Sommerstevnet 2021


Vi håper på bedre tider og planlegger sommerstevene i Nisser sommeren 2021 i uke 28 - som i år faller på datoene 12.-18. juli.

Kontakt oss

Harald

Kontakt

Harald
Prosjektleder

32 16 16 70 Send e-post

Solveig

Kontakt

Solveig
Sekretær

32 16 16 70 Send e-post

Program

På sommerstevnet er det lagt opp til felles møtetider og tid hvor man kan hygge seg sammen med familie og venner.

Stevnet begynner på mandag og første møte er da på mandag kveld kl. 19.30. De påfølgende dagene så er det morgenmøter kl. 10.30 og kveldsmøter kl. 19.30. Stevnet avsluttes med felles kveldsmøte på lørdag kveld.

Både morgen- og kveldsmøtene har felles åpning i det store møteteltet hvor både barn, tenåringer, unge voksene og voksene kommer sammen og får litt informasjon for dagen pluss at alle tar del i litt felles sang. Deretter så går de forskjellige aldersgruppene til sine egne telt hvor de har egne programmer som er tilpasset deres alder.

De voksne har tilbud om workshops rett etter morgenmøte mens barna fortsatt er på sine møter. Det blir en lett blanding av teoretiske og praktiske temaer. Hvis du ønsker å bidra med en workshop så er det bare å ta kontakt med oss, vi vil gjerne ha enda større tilbud.

Både tenåringene og de unge voksene har også noen ekstra aktiviteter som pågår på ettermiddagene og kveldene.

Kl. 13.00. serveres det felles middag*. Da tar man med seg bokser og asjetter og henter mat til seg og sine.

*Vi kan tilby gluten- og melkefri dietter, andre behov må den enkelte ordne med.

På ettermiddagen er det noen ganger felles aktvitiet hvor hele leiren kan ta del om de ønsker det. Mens man på kvelden, etter møte, kan samles rundt leirbålet for samtale, sang og pinnebrød steiking hvis været tillater det.

Torsdag ettermiddag er tradisjonelt markedsdagen. Dette er en opplevelse av de sjeldne som du ikke må gå glipp av. Her kan kreativiteten blomstre, humor utfoldes og lommeboka få bein å gå på - heldigvis til en god sak, bidra gjerne selv med gode ideer, ting og tang. I år vil vi være med å støtte det flotte arbeidet som ADRA gjør.

Detaljert program vil bli gitt leirdeltagerne når de ankommer leiren.

Talere 2020

Kveldsmøter

Marjukka Ostrovljanovic er en glimrende taler med litt av en bakgrunn.  Hun vokste opp i Finnland omgitt av sjøer og skog. Tenårene var vanskelige med mye angst, alkohol og andre stoffer. Hun forteller at hun kom til et punkt hvor hun måtte velge mellom liv og død hvor det å velge livet også innebar å velge Gud.

Les mer

Morgenmøter

Arne Kristian Andersen er for tiden pastor i Bergen. Før det var har han vært pastor i Grenland og Lofoten.  Han er en av adventistnorges mest etterspurte talere, ikke minst fordi han alltid klarer å gjøre gamle temaer og tekster aktuelle for livet her og nå - alltid med mye både varme og humor. Denne gangen har han gitt seg selv utfordringen å tale over budskapet til de tre englene i Åpenbaringsboken. Hvilken rolle spiller de i hverdagen til Ola og Kari Adventist? Hva er "kruttet" i disse tekstene som kan forandre verden? Arne Kristian kommer på sommerstevnet sammen med Anne Beate og døtrene Nora og Sara!
(Foto: Tor Tjeransen/ADAMS)

Tenåringene

Taler for tenåringene blir Japhet de Oliveira. Han har vært med oss en gang før. Han har vært ungdomspastor, ungdomssekretær, college-kapellan og pastor. Nå leder han Center for Mission at Adventist Health. Japhet er kjent for å være full av energi og 100 % til stede når han taler og tjener. Han elsker ungdom og ungdom elsker ham. Her kan tenåringene virkelig glede seg!  

Informasjon om Sommerstevnet

Stevnet finner sted på Vik Camping ved innsjøen Nisser i Nissedal kommune i Telemark. I google maps er det "Vik camping Nordbygda"! 

  • Mellom klokken 10 og 22.
  • Du må selv har ordnet deg med telt, bobil, campingvogn e.l. om du skal bo på plassen.
  • Du må være påmeldt og ha betalt, med mindre annet er avtalt med oss

Det er IKKE pr. i dag kapasitet til å lade elbil på campingplassen. Det er ladestasjoner i Treungen, 20 min sør for Vik Camping.

  • Frokost og kveldsmat står man for selv.
  • Middag* er inkludert i leiravgiften, og denne henter du på den store ”hovedplassen”. Når en skal hente mat kan det være lurt å ha med seg bokser/boller/skåler i ulike størrelser for å få med seg maten. Noe å bære i, eller noen til å bære sammen med deg, er heller ikke så dumt!  Første serverte middag er på tirsdag.

*Vi kan tilby gluten- og melkefri dietter, andre behov må den enkelte ordne med.

  • Første fellesmøte er kl 19:30, mandag kveld. Møtene er i ulike telt på plassen. Man må selv ta med noe å sitte på, for eksempel en campingstol.
  • Barna har egne morgenmøter og kveldsmøter. Disse starter alltid etter en felles åpning i det store møteteltet. Barna trenger aldri å ta med egne stoler på sine møter.
  • Tenåringene har også egne møter, men de må ta med egne stoler å sitte på.
  • Barnemøtene vil inneholde en del aktiviteter, og det er viktig at ungene er kledd for både å kunne springe og leke, men også kunne male og tegne.
  • I løpet av uken blir det arrangert ulike fellesaktiviteter for de som ønsker å være med. Dette være seg joggetur eller sykkelturer, gåturer og lignende. Det kan derfor være kjekt å ha med seg tøy og utstyr til dette om man ønsker å være med. På Gautefall er det unike muligheter for fjellsykling og Jettegrytene like sør for Treungen er jo alltid verd besøket!