Onsdag 8. juli lørdag 11. juli Hjemme, på besøk eller på ferie

Sommerstevnet - Zoom edition

Sommerstevnet på Vik camping er dessverre avlyst. Derfor bringer vi nå Sommerstevnet hjem til deg. Sommerstevnet Zoom edition er et event for unge voksne.

Sommerstevnet Zoom edition - for unge voksne

Fellesskapet vi alle vanligvis føler på på sommerstevnet er styrkende, og kommer til å bli et savn for mange. Vi ønsker likevel å få til et lite felleskap for unge voksne i uke 28 selv om man ikke kan møtes. Vi håper på fire svært givende kvelder. 

Det blir sommerstevnet for unge voksne i år, til tross for et litt mindre opplegg enn vanlig, men minst like gøy og givende! Det blir zoom samlinger, fra onsdag 8. juli til og med lørdag 11. juli, kl 20:30. Det blir andakt med noen unge pastorer fra Australia, samt diskusjon, quiz og andre aktiviteter sammen. 

Det blir også premier hver kveld og én stor premie for deltagere som er med alle kveldene!

Mer informasjon om innhold og hvem som skal lede samlingene kommer snart!

Ellers blir jo dette nesten et gratisarrangement i år, men det er likevel ikke helt gratis å gjennomføre, da det blir premier og diverse. Så dersom du føler kallet vil vi i SABU oppfordre deg som ønsker å delta til å vippse en liten symbolsk påmeldingsavgift til SABU/vippsnr. 86681 (merk med zoom sommerstevnet)


Facebook-event fungerer som "påmelding". 
Du kan evt. sende oss en epost og si at du vil være med.

Melissa

Kontakt

Melissa
Hovedansvarlig

926 70 912 Send e-post

Jonathan

Kontakt

Jonathan
Medansvarlig og teknisk ansvarlig

907 48 647 Send e-post