Sommerstevnet Zoom edition - for unge voksne

Fellesskapet vi alle vanligvis føler på på sommerstevnet er styrkende, og kommer til å bli et savn for mange. Vi ønsker likevel å få til et lite felleskap for unge voksne i uke 28 selv om man ikke kan møtes. Vi håper på fire svært givende kvelder, onsdag 8. juli - lørdag 11. juli.

Sommerstevnet for unge voksne i år blir litt annerledes enn det pleier. Men Chillout blir det, likevel. Det blir ZoomChillout. 4 kvelder i uke 28, fra onsdag 8. juli til lørdag 11. juli, blir det Chillout på Zoom for alle som ønsker å være med. Vi samles kl 20:30, til andakt, diskusjon og quiz. Snacksen må du dessverre stå for selv i år.

Tema for andaktene er «Christ is all.» og blir holdt av 4 unge voksne fra Australia. Det er Robby Morgan, Tom Kent, Morgan Vincent og Mark Sutherland som skal ha andaktene. De er alle interessert i Bibelen, jobber som pastorer og bibelarbeidere, og brenner for å dele Jesus med andre.

Quiz og diskusjon de ulike dagene vil bli ledet av Simen, Marius, Goffi og Malin. Vi gleder oss masse!

Det blir også premier hver kveld og én stor premie for deltagere som er med alle kveldene!

Påmelding er helt gratis og du melder deg på ved å trykke "skal" på facebook-arrangementet eller sender oss en melding. 

Ellers blir jo dette nesten et gratisarrangement i år, men det er likevel ikke helt gratis å gjennomføre, da det blir premier og diverse. Så dersom du føler kallet vil vi i SABU oppfordre deg som ønsker å delta til å vippse en liten symbolsk påmeldingsavgift til SABU/vippsnr. 86681 (merk med zoom sommerstevnet)


Facebook-event fungerer som "påmelding".
Alle zoom-linker og annen info vil også postes der. 
Du kan evt. sende oss en epost og si at du vil være med.

Talere

Robby

Robby er en kirkeplanter og leder for COASTLIFE Adventistkirke i New South Wales, Australia. Han elsker å være ute, surfe, fjellklatring, og han er en låtskriver. Han brenner for å lære og utstyre disipler for Jesus.

Tom

Tom Kent er en følger av Jesus Kristus som bor i New South Wales, Australia. For tiden jobber Tom frilans forfatter for Syvendedags Adventistkirken og han elsker å studere og dele Guds ord. Spesielt elsker Tom å dele Kristus som det sentrale temaet i Bibelens profetier. På fritiden liker han å spille basketball, stå på skateboard, og spise mat.

Morgan

Morgan er for tiden pastor i Blue Haven samfunnet på Central Coast i New South Wales, Australia, mens han fullfører teologistudiet på Avondale University College. Han brenner virkelig for å se ungdom og unge voksne følge Jesus og finne deres identitet som Syvendedagsadventist. Han elsker å gå turer, sport, friluftsliv og til og med astronomi.  

Mark

Mark Sutherland er opprinnelig fra Bundaberg i Queensland, Australia og tar for tiden teologi- og pastorstudier på Avondale College. Han brenner for å dele Jesus med unge mennesker og liker å spille sekkepipe, fotball og lese. 

Kontakt oss ved spørsmål

Melissa

Kontakt

Melissa
Hovedansvarlig

926 70 912 Send e-post

Jonathan

Kontakt

Jonathan
Medansvarlig og teknisk ansvarlig

907 48 647 Send e-post