Møter for de voksne

De voksne har formiddagsmøter som begynner kl. 10:30 etterfulgt av et utvalg workshops. Deretter hentes det ferdig laget lunsj som man kan nyte sammen med familie og venner. Så samles man igjen på kvelden til møte kl. 19:30, etter en avslappende ettermiddag. Møtene er praktiske og inspirerende, man opplever godt fellesskap.

Første møte er på mandag kveld ankomstdagen og første formiddagsmøte blir derfor på tirsdagen. Husk å ta med campingstoler til å sitte på i møteteltet!

Talerne

David er meddirektør/taler for Lightbearers og medgründer av ARISE. Han har en gave for å formidle klart og spennende og har han brukt de siste 20 årene på å reise jorden rundt for å forkynne og undervise. Han er forfatteren av God in Pain, en populær bok som utforsker Guds solidaritet med oss ​​i vår lidelse. Davids lidenskap er å hjelpe alle til å forstå Bibelen og  Bibelens Gud og bli inspirert til å bruke livet på å introdusere Ham for andre.

Ty er grunnlegger og meddirektør/taler for Lightbearers, og pastor i Storyline Church. Ty er en lidenskapelig formidler med et budskap som åpner sinn og beveger hjerter, og har reist verden rundt i mer enn 30 år og forkynt og undervist om en rekke emner, med vekt på Guds usvikelige kjærlighet som det sentrale temaet i Bibelen. Han har skrevet tolv bøker og studieveiledningene Truth Link.

ARISE Intensive

ARISE Intensive er en livsforvandlende reise gjennom Bibelen. Målet er å gjenintrodusere deg til den uimotståelige skjønnheten i Guds karakter og hans storslåtte kjærlighet i lys av den store bibelske fortellingen.

ARISE-intensive utforsker Bibelens store sammenhenger, gir en ny ramme for å se hvem Gud er og vil gi deg praktiske verktøy for ditt åndelige liv. Vårt håp er at når vi graver dypt inn i frelseshistorien, så vil du bli glad i Gud på en ny og dypere måte og bli en del av et aktivt fellesskap av historiefortellere som ønsker å bygge hans rike.

ARISE inneholder 12-14 bolker, så i tillegg til fem morgenmøter og fem kveldsmøter kommer vi også til å bruke workshop-tiden. Forbered deg på en lærerrik uke som for alltid vil endre hvordan du leser Bibelen.