Velkommen til barnas bønneuke 2021

Bestill aktivitetspakke

Som alltid finner du bønneukelesninger for barna i Adventnytt. I år har vi også lagt dem på nett og laget en liten aktivitetspakke til som du kan bestille. Den inneholder: En jordklode-stressball, et postkort, en farget snor, litt plastelina, et bokmerke, en strikk, et papirhjerte og et stearinlys. Dette er ting du trenger til de åtte bønneaktivitetene.  Tenkt aldersgruppe er 5-12 år. Du har ellers også tilgang til lesningene på nett her eller klikk på lenkene nedenfor så kan du selv se om du tror aktivitetene er noe for dine barn! 

Intro  sabbat nr 1 søndag mandag

tirsdag onsdag torsdag fredag sabbat nr. 2

På bildet til høyre ser du hva den inneholder (fargene på bånd, strikk og plastlina og kort vil variere). I nettversjonen det lenkes til ovenfor lenkes det også til bokmerket. I stedet for jordkloden, er det lenket til et veldig kult bilde av jordkloden. Resten av tingene har du kanskje allerede? Så, det går fint an å gjøre dette også uten å bestille. Men det gjør det jo litt ekstra stas for barnet å få en liten pakke i posten!
Bestill aktivitetspakke

Innholdet sponser vi, men det koster å sende. 55 kroner for å sende innhold til ett barn. 70 for å sende til flere (opptil 15) . Flere  familier kan jo gjerne slå seg sammen så blir det billigere. Eller la menigheten bestille inn! Bestill aktivitetspakke