Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Bergen speidertropp

Kontaktinfo

Navn: Melissa Hope

Mobil: 452 32 319

Bergen barnesabbatskole

Barnesabbatskolen i Bergen Adventistkirke møtes hver lørdag i kirkens festsal (med unntak av i koronatider) kl.10. Vi starter med felles sangstund kl.10-10.15. Deretter deles barna og ungdommene i 5 ulike grupper, der opplegget tilpasses barnets alder (0-2, 3-5, 6-9, 10-12 og 13-18 år). Et par ganger i halvåret har vi supersabbat, der vi gjør noe litt utenom det vanlige.

Bergen menighet ønsker å oppmuntre barn og unge til å lese i bibelen. Alle barna som er tilknyttet skolen eller kirken vår får en bibel i 4.klasse og får velge eget design på en ny bibel i 8.klasse. 10-18 åringene oppmuntres til å lese en bok i bibelen hver måned. På slutten av perioden samles vi alle til snacks og kahoot, med spørsmål fra teksten.  Etter nyttår har vi barnefest i kirketiden med mat og 3 timers program fylt av lek og moro.

Melissa arrangerer barnas gudstjeneste en gang i mnd. kl.09.00, følg med på kunngjøringen når dette er, denne gudstjenesten er for barn og av barn. 

Leder for barnesabbatskolen er Tone M. Edmonds (tone@mollebakkenskole.no).

 

Kontaktinfo

Navn: Tone Edmonds

Epost: tone@mollebakkenskole.no

Barnas kontaktperson

Barnas kontaktperson

Om du trenger en voksen å snakke med om noe som er vanskelig, er Anne der for deg.

Anne Dunseth er barnas kontaktperson. Du kan selvfølgelig prate med henne i kirken eller du kan ringe henne på  tlf. nr. 90995360.

Bergen ungdomslag

Kontaktinfo

Navn: Rebekka Hernehult

Mobil: 978 94 769