Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Sauherad menighet er en menighet rik på aktiviteter. Vi er opptatt av å gi våre barn og ungdom en oppvekst med Jesus i sentrum. 40 barn og ungdommer er knyttet til våre ulike lokale lag. Ettersom vi er så heldige å ha en menighetsskole er mange av barna på skolen, som ikke ellers går i menigheten, knyttet til noen av lokallagene.

 

 

 

 

Barnesabbatskole (0-18 år)

Barnesabbatskolen møtes hver lørdag kl 10:00-11:00 i kirken vår på Nordagutu. Her har vi klasser for aldersgruppene 0-6, 7-12 og 13-18. Vi prøver å gjøre vår sabbatskole variert i innhold og aktiviteter, fordi vi vet at barn er virksomme. Kirken vår ligger i naturskjønne omgivelser i skogkanten på Nordagutu. Derfor prøver vi å være litt ute når været tillater det.

Kontaktinfo

Magnhild Bredesen
950 22 665

Sauherad barnekor (6-18 år)

Sauherad barnekor er et aktivt kor som møtes annenhver uke til øvelse i kirken vår på Nordagutu. Etter øvelsen spiser vi kvelds sammen. Vi reiser rundt i ulike menigheter i Sør Norge og har musikk gudstjenester. I tillegg reiser vi på hytteturer sammen og en årlig kortur litt langt av sted. I vinter har vi vært i studio og spilt inn en Cd.

Kontaktinfo

Aleksander Landsverk
901 10 132

Galaxy (13-18 år)

Galaxy er en ungdomsklubb som samles annen hver uke i kirken vår på Nordagutu. På Galaxzy har ungdomene andakt, samtaler om Gud, livet og troen. De har også tid for ulike aktiviteter, leker og snacks.

Kontaktinfo

Patricia Landsverk
954 05 960

Speideren (0-100 år)

Speidergruppen møtes i kirken på Nordagutu ca 2 ganger i måneden. Vi liker best å være ute på tur, men er også inne litt når det er mørkt og kaldt ute. Hvert år drar vi på speiderleir rundt om i Norge.

Storspeideren (5.-9. klasse)

Erlend Landsverk
994 17 088

Småspeideren (1.-4. klasse)

Marit Landsverk
452 24 241

Dåpsklasse

I dåpsklassen samles ungdommene i menigheten som tenker på å ta dåp. Her har vi bibelstudier knyttet til menighetens tro og lære samt å bli kjent med Gud gjennom hans Ord, Bibelen. Ungdommene treffes både på skolen og hjemme hos pastoren.

Kontaktinfo

Bengt Fjellberg
952 22 087

Bibelpizza (8-13 år)

Første mandag i måneden samles elevene på Sauar friskole for bibel pizza rett etter skolen. Vi deler de 90 minuttene inn i tre. >Først spiser vi deilig hjemmelaget pizza, så spiller vi kahoot og så leker vi. Elevene får hver måned en bibelleseplan der de skal lese noen vers fra bibelen hver dag. Når elevene da kommer til Bibelpizza har de ofte lest 4-5 kapitler i bibelen siste måned. På denne måten ønsker vi at Bibelen skal bli en naturlig del av barnas hverdag.

Kontaktinfo

Bengt og Ann-Helen Fjellberg
952 22 087

Lørdagsgym (vinterhalvåret) (10-100 år)

I de mørke vintermånedene møtes små og store for å spille ulike ballspill i gymsalen på Akkerhaugen. Tidspunktet varierer noe men aktiviteten strekker seg ofte over flere timer. Her i menigheten har vi en aktiv, sammensveiset og kjekk gjeng.

Kontaktinfo

Arthur Andersen
942 26 427