Program

På sommerstevnet er det lagt opp til felles møtetider og tid hvor man kan hygge seg sammen med familie og venner.

Stevnet begynner på mandag og første møte er da på mandag kveld kl. 19.30. De påfølgende dagene så er det morgenmøter kl. 10.30 og kveldsmøter kl. 19.30. Stevnet avsluttes med felles kveldsmøte på lørdag kveld.

Både morgen- og kveldsmøtene har felles åpning i det store møteteltet hvor både barn, tenåringer, unge voksene og voksene kommer sammen og får litt informasjon for dagen pluss at alle tar del i litt felles sang. Deretter så går de forskjellige aldersgruppene til sine egne telt hvor de har egne programmer som er tilpasset deres alder.

De voksne har tilbud om workshops rett etter morgenmøte mens barna fortsatt er på sine møter. Det blir en lett blanding av teoretiske og praktiske temaer. Hvis du ønsker å bidra med en workshop så er det bare å ta kontakt med oss, vi vil gjerne ha enda større tilbud.

Både tenåringene og de unge voksene har også noen ekstra aktiviteter som pågår på ettermiddagene og kveldene.

Kl. 13.00. serveres det felles middag*. Da tar man med seg bokser og asjetter og henter mat til seg og sine.

*Vi kan tilby gluten- og melkefri dietter, andre behov må den enkelte ordne med.

På ettermiddagen er det noen ganger felles aktvitiet hvor hele leiren kan ta del om de ønsker det. Mens man på kvelden, etter møte, kan samles rundt leirbålet for samtale, sang og pinnebrød steiking hvis været tillater det.

Torsdag ettermiddag er tradisjonelt markedsdagen. Dette er en opplevelse av de sjeldne som du ikke må gå glipp av. Her kan kreativiteten blomstre, humor utfoldes og lommeboka få bein å gå på - heldigvis til en god sak, bidra gjerne selv med gode ideer, ting og tang. I år vil vi være med å støtte det flotte arbeidet som ADRA gjør.

Detaljert program vil bli gitt leirdeltagerne når de ankommer leiren.

13.-15. mars 2020

Teen Forum Identitet

Arendal

Mer info

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!