Unge voksne på sommerstevnet

Sommerstevnet er et samlingspunkt for alle aldre. Dette stevnet holdes i uke 28 hvert år på Vik camping i Nissedal. Her finner du informasjon om møtene og aktivitetene for unge voksne (18-30 år).

Vi har en egen gruppe for de som føler seg litt for unge for voksenmøtene og litt for gamle for tenåringene. I år samles de igjen for samtaler, bønn og hyggelig samvær. De vil ha egne møter på formiddagen, mens på kvelden får de være sammen med de andre i det store møteteltet. Etter kveldsmøte så samles de igjen i sitt eget møtetelt for en "chill out lounge", da vil det være tid for spørsmål og samtaler samtidig mens man koser seg sammen.

Første møte er mandag kveld i det store møte teltet sammen med de voksne.

Taler på formiddagsmøtene er Karianne Schandy.

Om formiddagsmøtene:

Vi står overfor noen store etiske dilemmaer i vår tid. Disse dilemmaene kan ikke overlates til såkalte eksperter og politikere. Hvorfor? fordi det handler om verdier, ikke fakta. Det handler om hvem vi vil være og hvem vi skal ha plass til. Det handler om hvor vi skal bo og hva slags liv som er bærekraftig. Det handler om deg og de du er glad i. Det handler om vårt forhold til Skaperen selv. Få innsikt i hva som faktisk skjer i samfunnet vårt i møte med disse problemstillingene. Bli med å tenke høyt og utforske konsekvenser, etikk og dine egne meninger. Karianne gleder seg til å høre hva du mener. 

TIrsdag: Din verdi. Et radikalt svar
Onsdag: Din verdi på høring. Er den truet?
Torsdag: Ungdom på trappene for aktiv dødshjelp. Hva skal vi mene om det?=
Fredag: Skaperverkets verdi. å gå inn i klimaspørsmålet med GUd
Lørdag: Å møte andre sammen med Jesus. Også de som ikke likgner på deg.

 

 

 

 

Taler på morgenmøtene for de unge voksne er Karianne Schandy Dinessen. Hun er 29 år, gift med Rasmus og mamma til Eliah på 2 år.  For tiden jobber hun i organisasjonen Menneskeverd der hun underviser ungdommer over hele landet i spørsmål knyttet til menneskets verdi fra befruktning til naturlig død. Hun har også mye erfaring med ungdom med ulike funksjonsnedsettelser. Karianne brenner for at det skal være plass til alle. Et annet tema som engasjerer henne stort er miljø og klima. Ifølge henne selv henger dette tett sammen - skaperverket og mennesket. Hun var blant annet invitert itl adventistenes europeiske ungdomskongress for å ha en workshop om dette. Karianne har en mastergrad i Kultur ogSamfunnspsykologi, og siden hun var ferdig utdannet har hun undervist både på ungdomsskole og høgskole.

  

 

25.-27. januar 2019

Vinterfestivalen

Lillehammer, Jorekstad

Mer info

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!