GYD 2017 tilbakeblikk

Sabbaten den 18. mars var litt tommere i benkeradene i Adventistkirkene i Norge, og hele verden, i forhold til hva det pleier å være.

Grunnen var at den sabbaten var tenåringer, ungdommer og studenter fra Adventistkirken ut i gatene, på byen, på kjøpesentrene for å «be the sermon», «være en levende tale» i forbindelse med Global Youth Day. Hvert år arrangeres Global Youth Day, hvor vi anbefaler alle, unge og gamle, speidere og sofaslitere, tenåringer og studenter, blonde, brunetter og rødhåra, store og små til å la kreativiteten slippe løs og gjøre noe positivt i lokalsamfunnet der de bor! Dette er ikke noe vi bare gjøre her i Norge, men det er en dag hvor adventister over hele verden er ute for å spre litt Jesus-kjærlighet!

Her i Norge var det mange som var ute og gjorde mye kreativt. Elevene på TVS sammen med Impact besøkte et asylmottak og hadde et spennende opplegg med både barna og ungdommene og de voksne der. I Alta delte de ut små gaver til ansatte på et rehabiliteringssenter og legevakta, hadde mini helseexpo og delte ut ballonger og sjokolade med en liten hilsen til folk på kjøpesenteret. Vaffelsteking er populært og slo an både i Oslo, Sandefjord, Kongsberg, Trondheim og mange andre steder også! Tenåringene på Tyrifjord besøkte de gamle i menigheten som er for svake til å komme i kirka, på Lillehammer besøkte og sang de for de eldre på det lokale bo og omsorgssenteret. I Sandnes sang de også for de eldre på et lokalt gamlehjem, samt delte ut mat til de hjemløse.

Jeg er utrolig stolt over alt dere har funnet på og gjort på Global Youth Day. Og jeg syns det er et herlig engasjement rundt dette å gjøre noe for andre, spre litt glede, et lite smil, litt Jesus-kjærlighet til Norges befolkning. Kanskje dette er noe vi kan bli enda flinkere til å gjøre hver dag? Og husk, det må ikke være Global Youth Day for at vi skal kunne gå ut i lokalsamfunnet og gjøre en forskjell for de menneskene vi møter!

24.-26. januar 2020

Vinterfestivalen

Lillehammer, Jorekstad

Mer info

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!