Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

SabbatsChat sesong 1 - Temaer i Bibelen

Bibelen snakker om mange ting som vi møter i hverdagen. Her er et utvalg av temaer, og helt konkret hva Bibelen sier om det.

Tema

Bibelstudie

Forventninger?

Love <3

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Hva sier Bibelen om kjærlighet? Hva lærer jeg om kjærlighet fra samfunnet jeg lever i? Hvordan opplever jeg det? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på hva kjærlighet er. 

Avhengig?

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Hva sier Bibelen egentlig om avhengighet? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Er det bra eller dårlig? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på avhengighet. 

Tilgivelse

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Trenger jeg tilgivelse? Hva sier Bibelen? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Hvordan erfarer jeg det? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på tilgivelse. 

PARTY

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
 Er det lov å feire og feste i følge Bibelen? Hva er normen i samfunnet jeg lever i? Hvordan opplever jeg det? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på party, festing og feiring. 

Tilbedelse

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Hva sier egentlig Bibelen om tilbedelse? Har det noen betydning? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Hva betyr det for meg i hverdagen? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på hva tilbedelse er. 

Selvtillit

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Ha tro på deg selv, og finn ut hva Bibelen sier om saken. Hva lærer samfunnet meg? Hvordan kan jeg best være megselv? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på selvtillitt. 

Seksualitet

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4 
Hva har Bibelen å si om seksualitet? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på hva seksualitet er. 

Psykisk helse

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Har Bibelen noe relevant å komme med, når det gjelder psykisk helse? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Hva er utfordrende med dette temaet? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på psykisk helse.

Ansvar!

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Sier Bibelen noe om hvilke ansvar jeg har, eller "burde" ha? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Hvordan kan jeg ta ansvar? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på ansvar. 

Grenser

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
 Hvor går grensen? Har Bibelen noe å si om grensesetting? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Hvordan kan jeg bli kjent med hvor jeg skal sette egne grenser? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på grenser og grensesetting.

Det er så urettferdig! Eller?

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
 Hva er rettferdig og hva er urettferdig? Hva sier Bibelen? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Er det virkelig så urettferdig? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på rettferdighet og urettferdighet. 

Å være leder

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
 Hvordan oppfordrer Bibelen meg til å være en leder? Hva har jeg lært av samfunnet jeg lever i? Kan jeg være en leder? Hva er mine tanker? Fire sabbater, fire ulike avsnitt fra Bibelen, fire ulike perspektiver på ledelse.

 

Alle bilder/bakgrunner i leksene er brukt under lisens fra Shutterstock.com

Samlet dokument - Her finner du alle leksene i samlet dokument

English document - Would you like them all in English