Solidaritetstur

Annenhvert år samarbeider vi med ADRA (Advenstist Development and Relief Agency) om å arrangere solidaritetur. Neste tur blir sommeren 2020, og vi er straks i gang med planleggingen!

Solidaritetstur er et av årets høydepunter, annenhvert år. Det er en tur som SABU arrangerer i samarbeid med ADRA. Vi drar i ca 3 uker til et spennende land, med vakker natur, annerledes og interessant kultur, god mat, får nye venner for livet både fra fjern og nær. Dette er bare noe av det du vil kunne oppleve på en slik tur.

Noe av det vi gjør på en slik tur er å hjelpe til med et av ADRAs prosjekter. Det kan være å bygge skoler, barnehage, pusse opp skole eller sykehus, bygge latriner eller hus, alt ettersom hva som er behovet dit vi drar. 

Formålet med en slik solidaritetstur er å skape engasjement for mennesker som lever i fattigdom, og vise disse menneskene solidaritet og respekt. Det vil, forhåpentligvis, bli masse tid til å leke og aktiviteter med de lokale barna, oppmuntre ungdommer og gi de voksne en hjelpende hånd. Vi kommer også til å besøke noen av de lokale adventistmenighetene i området, og få øynene opp for den lokale kulturen, både i og utenfor kirken. I løpet av en slik tur vil det også bli tid til å oppleve storslåtte naturen, samt få ett innblikk i kulturen, besøke interessante steder og ADRAs prosjekter.

Tidligere solidaritetsturdeltagere forteller om erfaringer som har endret livet deres. Yrkesvalg og prioriteringer ble annerledes enn først tenkt. Solidaritetsturen gir rike erfaringer i møte med ulike mennesker og kulturer. Det gjør en forskjell både dit vi drar og i livene til de som drar. Det er en opplevelse som anbefales på det sterkeste.

Neste tur blir sommeren 2020.

Mer info om sted og dato kommer i september 2019.

Håper jeg du vil bli med å skape et minne for livet!

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!