2017: Sammen bygger vi videre

Adventistkirkens arbeid for barn og ungdom er noe vi gjør sammen.

Det samarbeidet vi har med dere, både medlemmer og ledere er noe jeg setter pris på og jeg tror at når vi jobber sammen både lokalt og nasjonalt og inkluderer Gud i det arbeidet vi gjør, så blir det vi holder på med velsignet. Dette kan være en velsignelse for de vi tjener, men også for oss – du og jeg – som er invitert til å jobbe sammen med Gud.

I SABU prøver vi å bli enda flinkere til å være tilgjengelig for dere lokalt. I løpet av de siste par ukene har vi vært i Alta, Harstad, Lofoten, Bergen og Haugesund. Dette er i tillegg til å ha vært med på store arrangementene som Vinterfestivalen og Basecamp 8 og Skoleavdelingens lærekonferanse.

I 2017 jobber vi for at så mange menigheter som mulig vil ha en velfungerende barnesabbatskole, ungdomslag og speidertropp. Vi er ikke fornøyd når vi ser at ungdomsarbeid i en menighet består av å være med på sentrale arrangementer.  Så ta kontakt med oss om dere ønsker hjelp med å komme i gang, eller å lage strategi for å jobbe videre med det lokale arbeidet for barn og ungdommer. Ikke vær overrasket om vi tar kontakt for å be om å komme på besøk.

Når det er sagt, ønsker jeg å minne om to viktige arrangementer som kommer.

  • Global Youth Day: Dette er den 18. mars. Dette er en flott anledning for ungdommer «to be the sermon» i sitt lokalmiljø. Vi oppmuntrer alle menigheter til å finne et prosjekt den dagen. Mer info og påmelding: Global Youth Day
  • Adventist Youth Congress: Det er ventet over 3000 SDA ungdommer i Valencia, Spania i sommer. Vi håper vi skal ha med oss minst 70 fra Norge. Dette skjer bare en gang hvert femte år, så det gjelder å gripe muligheten. 30. april er påmeldingsfrist, men utfordringen er at flybillettene (til Barcelona) er ikke veldig billige og de kommer til å øke i pris, så det er viktig å melde på så tidlig som mulig. Mer info: Youth Congress
  • Ønsker dere en god februar, videre. Kanskje vi ses på Reddet i slutten av mars, hvis ikke før!

Hilsen Victor