Absolutt 9ende

25.-29. september 2017

Absolutt 9ende

Hei du som går i 9. klasse til høsten! Hvem er du? Helt ærlig… hvem er du virkelig? Hva er viktig for deg? Vennskap Familien? Hvor hører du til? Hvilke fremtidsplaner har du? Selvfølgelig er disse tingene viktige – de gjør at du er du!

Absolutt niende er for deg som tenker på livet ditt. Ditt liv. Din plass. Din fremtid. Den kristne tro er basert på Jesus. Han var opptatt av vennskap, et menneskes plass i verden. Utallige mennesker har opplevd håp og fred på grunn av hans liv og ord. På absolutt 9ende vil vi på en morsom og utfordrende måte se nærmere på Jesu liv og lære. Samtidig vil vi møte en ungdom som søkte etter identitet, hadde en komplisert familie og som havnet i en håpløs situasjon. I løpet av uken vil vi se hvordan denne ungdommen taklet livet og hva vi kan lære av det.

I uke 39 er du velkommen til absolutt 9ende. Det begynner med kveldsmat mandag 26. september kl. 18.00 og avsluttes fredag den 30., etter morgenmøtet. På Vegårtun leirsted ved Risør blir det en annerledes skoleuke.

På Vegårtun vil du møte over hundre ungdommer på din egen alder. De vil være dine klassekamerater denne uken – og kanskje venner videre. Det vil være uteaktiviteter og inneaktivteter.

De som går på en adventistsskole, blir påmeldt gjennom skolen.
Du som går på en annen skole, må benytte et elektronisk påmeldingsskjema som du finner her:
https://goo.gl/forms/s5r9dqCI21JdSUng2


Husk påmelding innen 19. juni.

For spørsmål om reise og påmelding ta kontakt med Sidsel.Dahl@adventist.no for andre spørsmål ta kontakt med Gry.Beate.Marley@adventist.no eller Nina.Myrdal@adventist.no.

Pakkeliste:
Bibel
Skrivesaker
Sengetøy og laken
Klær til alle slags vær
Innesko
Håndkle
Toalettsaker
Badetøy