Aktivitetsbank på nett

Vi oppdaterer nå nettsiden til SABU, og den nye siden blir bare sååå fin! På den nye nettsiden er det en funksjon som jeg tror dere vil bli glade for. Denne funksjonen heter «Aktiviteter».

Under denne siden vil dere kunne finne alle slags typer aktiviteter, alt fra små 10 minutters leker, til helgeslange aktivitetsløyper. Alle aktivitetene vil deles inn i ulike kategorier, og det vil også være indikasjoner på hvilken aldersgruppe de passer best for. Disse aktivitetene kan brukes på speideren, supersabbat, ungdomslagssamlinger, SabbatsChat, alt hva dere enn driver med! (Tror til og med de kan bidra til å sprite opp voksensabbatsskolen om nødvendig.) Så her er det bare å søke opp enten type aktivitet eller aldersgruppe, så vil du finne en liste over alle slags aktiviteter.

Dersom du har gjennomført en aktivitet som fungerte kjempebra med ditt lokallag, ungdomslag, speider eller sabbatsskole, og har gode notater, så feel free til å dele det med oss andre. Send det på mail til en av oss i SABU, så kan vi legge det inn i ide banken, så vi sammen kan skape Norges beste idebank på nett med gode aktiviteter for barn og ungdom.

Gå til aktivitetsbanken


Skrevet av Melissa Myklebust

Publisert 17.03.20