Årsmøte er skikkelig bra

Det bra fordi vi samles, vi koser oss, vi leker, vi blir bedre kjent, og vi hører mer om Gud på måter vi kanskje ikke har tenkt på før.

På årsmøtene i år er tema for barne- og tenåringsmøtene «På kanten med Jesus». Jesus var opptatt av de menneskene som ingen andre brydde seg om, de som var på kanten av samfunnet, de som ingen brydde seg om, de usle og utstøtte. Det jeg digger med Jesus er at han setter seg på kanten sammen med dem. Jesus oppsøker dem, ser dem, hjelper dem og elsker dem like mye som han elsker alle. Jesus setter seg på kanten sammen med de som allerede er på kanten og nyter utsikten, eller Jesus skaper utsikten. Jesus aksepter og elsker alle mennesker, ubetinget.

I tillegg til at vi snakker om dette, så har vi i SABU det veldig gøy sammen med alle barna og tenåringene. Vi prater, synger, har artige aktiviteter, dukketeater, sketsj, bønneaktiviteter, quiz, snacks og alt annet man kan tenke seg for at sabbaten blir en fest sammen med venner og sammen med Jesus. Takk for at vi i SABU får lov til å feire årsmøte sammen med dere!

 

Skrevet av: Melissa Myklebust
Foto: Jonathan Fosse
Publisert 5. juni 2019