Årsmøtene tilbakeblikk

Årsmøte er et lite høydepunkt rett før sommerferien, uansett hvor i Norge du bor!

I år så var tema for barna og tenåringene, sabbaten. Hva er sabbaten? Hva kan vi gjøre på sabbaten? Hvordan ferie sabbat? Det var mildt sagt en skikkelig supersabbat på årsmøtene i år.

For barna var det opplegg både sabbatskole og supersabbat, med sang og musikk og spennende underholdning, med gale professorer som gjorde morsomme eksperimenter, sjonglører, noen korte historier om sabbaten og hvorfor vi feirer sabbat, sabbatsposer og mye mer. Det var mange blide barnefjes overalt.

For tenåringene hadde vi program både på fredagkveld og sabbats formiddag, med leker og konkurranser, praktiske aktiviteter som beskriver sabbaten, bibelvers og diskusjon, korte filmklipp, etc.

Aktivitetsløypa på ettermiddagen, for både barna og tenåringene, er alltid en slager. Her blir de utfordret både fysisk og intellektuelt. Her måtte de gjøre alt fra å lage et gledesshow til å gjette hvilke matretter som er mest vanlig som potluck i Adventistkirkene i Norge, samt lage en perfekt plastelinaverden, og planlegge sin egen gudstjeneste, samarbeide og friske opp litt bibelkunnskap. Alle gjorde en kjempeinnsats!

På kvelden avsluttet vi programmet for tenåringene med bålkos og lek. De er en herlig gjeng, hvor enn man er, som elsker å chille og kose seg med gode venner og morsomme aktiviteter!

Som sagt, så var årsmøtene et høydepunkt også for oss i SABU. Det gir oss muligheten til å treffe alle på sin hjemmearena, og det er en utrolig herlig gjeng. Det er også spesielt fin å kunne samarbeide med lokale kreft i forbindelse med årsmøte. For en velsignelse det har vært!

Publisert 09.07.17