Bibelquiz?!

Lite er morsommere enn en bra quiz. Og da spiller det ingen rolle hvordan quizen er lagt opp, hvem som er med eller hvilken alder du er i selv. En bra quiz er ALLTID gøy. Tenåringer elsker quiz.

Bibelquiz?!

Det kan være individuelt, i lag, stafett-quiz, med visuelle elementer – bare fantasien setter begrensningene. Men det vanskeligste er å komme på gode quiz spørsmål. Dette finnes det mange gode hjelpemidler til, og jeg vil gjerne dele to av disse med dere.

Den ene quizboka heter «Bibelquiz-boka, hvor høy BQ har du?» Den har mange morsomme spørsmål, og er delt inn i ulike kategorier. Det er en stor variasjon av spørsmål som er «pure» Bibelspørsmål, og andre spørsmål som knytter Bibelen opp mot populærkultur. Veldig artig! og relevant. Det er også kommet en «Bibelquiz-boka 2». Her er det endra flere spørsmål, kategorier og også spørsmål med svaralternativer.

Disse bøkene kan absolutt anbefales! En gøy måte å sprite opp sabbatsskolen eller fredagskvelden eller hytteturen på, samtidig som man kanskje lærer noe nytt om Bibelen.

Du kan kjøpe disse bøkene online, og er vel verdt investeringen, spør du meg. Her finner du to linker til bøker, men ellers er det bare å google tittelen, så kommer de opp ;)

https://www.ark.no/boker/Jon-Selas-Bibelquiz-boka-9788254312865?gclid=Cj0KCQiAzKnjBRDPARIsAKxfTRB8kl2CN8I3QPlnUHx-Dzeelh7wbHlsY-4bhsz8jbr52re-ElixR-8aAmAXEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://www.ark.no/boker/Jon-Selas-Bibelquiz-boka-2-9788254313398