Bønneuken på TVS tilbakeblikk

Fire bra ting med bønneuken på TVS Av Harald Giesebrecht

1) Det var utrolig gøy å være med å planlegge en slik uke sammen med hele SABU-teamet: Melissa Myklebust, Jonathan Fosse,  Gry Beate Marley og undertegnede. Og så ville til og med ungdomslaget på Tyrifjord være med å bidra.

2) Kreativiteten og kvaliteten på alt TVS-teamet rundt Linnea Søgård leverte var av ypperste klasse: Dekorasjoner, møteledelse, lovsang og bønn. Et av mange høydepunkt var en avslutningsbønn leverte som slam-poetry – som Linnea hadde skrevet selv noen minutter før.

3) At Melissa insisterte på at forutsigbarhet er kjedelig og vi ikke kunne ha to møter som fulgte samme mal. Tror vi nesten klarte det. Et av høydpunktene for meg var sabbatsmøtet der Gry Beate og Melissa VAR Simon og kvinnen som salvet Jesu føtter og fortalte fortellingen fra hvert sitt perspektiv. Men det var også gøy å være med på talkshow, se drama, film, lytte til ulike folks yndlingssanger og få lov å snakke om Jesus.

4) Elev-gjengen. For en super gjeng. For en takknemlig gruppe å snakke til. Helt spesielt var også Afterglow på klassegangen med to gitarer og masse stearinlys. Utrolig fint!