Din tid som leder er viktig

Hvis du er en leder i et SABU lokallag, er din tid viktig for oss!

Vi vet at du ikke har tid til unødvendig papirarbeid. Derfor investerer vi i et elektronisk medlemssystem som vi tror vil gjør det enklere for dere å holde styr på lokale medlemslister, kontingent og dokumentasjon på årsmøte. Systemet heter Hypersys og vi regner med at det blir ferdig installert, og klar til bruk, før sommeren. Vi gleder oss til det!

Med tanke på din tid og motivasjon som leder for et lokalt SABU lag, vil jeg også benytte denne anledning til å oppmuntre dere til å starte tidlig med medlemslistene og kontingent innsamling. Sett av en dato allerede nå til årsmøte hos dere. Dette vil spare alle for stress og mas når høsten kommer. I fjor høst merket vi at det var flere lokallag som var så sene med å komme i gang at de meldte at de ikke ville melde inn laget for året. Blir det for mange slike lag kommer vi inn i en situasjon hvor vi ikke kan søke tilskudd. Så det er kjempe viktig at dette prioriteres og at vi etablerer gode rutiner. Er du ny som leder og trenger veiledning, kan du lese på http://www.sabu.no/no/om/medlemskap/, og ta kontakt om du har spørsmål!

Mange av dere vil ha fått med dere at jeg har takket ja til å være unionsleder for Adventistkirken fra 1. august. Vi går nå inn i en prosess for å finne en ny leder for SABU. Prosessen blir bra, og jeg tror at vi finner en god løsning som vi kan offentligjøre i løpet av juni. For min del, gleder jeg meg over at jeg fortsatt har 4 måneder i denne jobben som jeg virkelig har elsket. Sammen har vi alle bygget et flott barne- og ungdomsarbeid for Adventistkirken, og jeg vil fortsatt være et engasjert medlem selv om jeg nå går inn i en ny stilling.

Hilsen Victor