En begivenhetsrik sommer

I sommer skjedde det en hel masse!

Sommeren i SABU startet med at en gjeng ungdommer dro på Solidaritetstur til Nepal. Der jobbet de lange dager og hjalp til med å pusse opp en skole. Det ble en fin tur som ga de som var med varige inntrykk.

Mens noen var på solidaritetstur så dro andre på Impact i Trondheim. Der hadde de helsestand, de drev sommerbibelskole for barn og norsk opplæring for utlendinger. Flere engasjerte ungdommer dro begeistret hjem etter to uker sammen.

Så fulgte sommerens samlingspunkt for små og store; sommerstevnet. I år var det ca 670 deltagere. Det var inspirerende møter og flott sosialt samvær. Uken ble avsluttet med høydepunktet når 8 stykker valgte å ta dåp.

SABU’s siste leir var Nordisk Camporee. Da var speidere fra Danmark, Sverige, Finland, Norge og til og med noen fra Holland samlet på Himmerlandsgården i Danmark. Det startet med en roverleir før resten av speiderne ankom. Det ble en super uke i Danmark, hvor man fikk møte igjen gamle venner og bli kjent med nye. Oppbyggende møter, utfordrerne aktiviteter og kreative leirplasser er ting speiderne kjenner seg igjen i.

Vi takker for flotte arrangement denne sommeren, for engasjerte stab og positive leirdeltagere. Nå gleder vi oss bare til neste sommer og alt som skal skje da!