Hva skjer i SABU?

Mye aktivitet
Det skjer faktisk utrolig mye i SABU nå for tiden. I februar hadde vi treningsøkter med PT Ole Drange hver onsdag kveld. Ole gikk igjennom litt treningsteori på starten av øktene, mens siste halvtime gikk til en intensiv treningsøkt der fokuset både var utholdenhet og styrke. I mars var det matlagingskveld som stod på programmet. Vi inviterte ulike hobbykokker og en profesjonell kokk til å gjennomføre et matlagingskurs med oss. Du kunne enten bare se på, eller handle inn på forhånd og være med å lage matretten selv. Matlagingskveldene var for alle og alt dette var selvfølgelig helt gratis.

Vi har også hatt og holder fortsatt på med sabbatsskoler online for både tenåringer og betweens!

19.-21. mars arrangerte vi en nasjonal tenåringshelg. Tenåringene samlet seg i grupper der dette var mulig, også hadde vi aktiviteter og møter som vi kjørte over Zoom, i tillegg til at de gjorde egne aktiviteter der de var samlet, i løpet av helgen.

Sommeren
Vi gleder oss masse til sommeren og håper selvfølgelig på at vi kan gjennomføre både sommerstevnet og speiderleir, selv om det kan bli litt alternativt opplegg. Program, talere og aktiviteter for sommerstevnet er allerede nesten på plass, og det jobbes også aktivt med et spennende program for speiderleir, som i å skal være på Nordtangen leirsted. Så, planlegg å være med på disse arrangementene i sommer og gled deg du også!

SABU-medlemmer
Den siste tiden har lokallagsledere i hele Norge jobbet iherdig med å få inn medlemmer i SABU og nå etter jul har de levert årsrapport for 2020. Innleverte årsrapporter viser at vi i 2020 har registrert over 1000 medlemmer, noe som er et bra tall, spesielt mtp. hvordan året har vært. Dette hjelper oss å fortsette med det nasjonale arbeidet vi gjør og støtte lokallagene i deres barne- og ungdomsarbeid.

Skrevet av Jonathan Fosse