Global Youth Day er så bra!

Det er bare så mye som er riktig med Global Youth Day!

Global Youth Day er så bra!
  1. En skikkelig kul hettegenser, som kan brukes hele året. For litt siden var jeg på kino og der var det noen som gikk med den hettegenseren som verken går på menighetsskole eller er adventister. De hadde vært med i speideren og gikk stolt rundt med hettegenser med adventistlogo på fritiden. Det er jo LITT kult da.
  2. Verdens beste kristne slagord, ever. «Be the sermon». VÆR prekenen! Man får ikke sagt det bedre. Burde vært hele menighetens motto hver gang vi møttes og hver gang vi gikk fra hverandre.
  3. At vi faktisk ER prekenen den dagen, for folk som aldri ville kommet i kirken for å høre på pastoren. Her deles det ut klemmer, roser, takkekort, oppmuntringskort, ballonger, vafler, sveler, kake, frukt, kanelsnurrer, bøker, blader, hefter, kakao og saft bare for å skape god stemning og likne på Jesus. Vi synger, danser, leker, smiler, måler blodtrykk og smiler enda mer. Vi møter nye mennesker, har gode samtaler og man sprer masse moro og glede. Litt sånn som det kanskje blir i himmelen?
  4. At vi bruker litt andre nådegaver enn de som trengs i kirken! Hvor ofte får vi tegne smilefjes på sveler, gi klemmer til de vi ikke kjenner, kaste ball på blikkbokser eller måle blodtrykk i kirken liksom?
  5. At vi gjør Sabbaten til «en lyst og en glede» (Jes 58,13).
  6. At det er ungdom som ER menighetens ansikt utad. At det er ungdom som ER prekenen. At det er ungdom som ER misjonen – Jesu hender og føtter. Slik burde det være hver sabbat!
  7. At det var så utrolig lett å finne syv ting som er så riktig med Global Youth Day.