Ha en riktig god jul og et velsignet nytt år

2019 er snart ved veis ende. Mye har skjedd det siste året. Mange har delt opplevelser, gleder, sorger, erfaringer, fått nye venner, flyttet,

Ha en riktig god jul og et velsignet nytt år

Foto: Tor Tjeransen/ADAMS

begynt på ny skole/studie, fått ny jobb, fått seg kjæreste, blitt slutt med kjæreste, giftet seg, og denne listen kunne fortsatt mye lengre, men det som er sikkert er at vi vil ta med oss minner fra året som har gått og vi har alle vokst og forhåpentligvis lært fra ting som har skjedd.

I SABU har vi hatt et godt og, som vanlig, travelt år. Vi har hatt våre regelmessige arrangementer og leirer. Vi har i tillegg jobbet med å få gjort tilgjengelig enda mer ressurser for våre lokale lag og menigheter. Så sjekk ut vår webside sabu.no for der er det mange spennende ting som kan brukes, både bibelstudier for barn, tenåringer og studenter, kirkemorro materiale, informasjon om leirer og mye mer. I 2020 skal vi få en liten oppgradering på websiden vår også så da ser vi frem til å få en enda bedre og funksjonell side!

I juletiden som snart er her så vil jeg oppfordre dere til å bruk tid med hverandre og husk på den uendelige kjærligheten som Gud har for hver enkelt en av dere! Også sees vi i 2020! Husk og sjekk ut SABU kalenderen for 2020, når den kommer i posten, hold av datoene for arrangementene og ta kontakt om det skulle være noe dere ønsker fra oss i SABU i året som kommer.

Aktuelt