Hva skjer i SABU?

Ressurser: Melissa har laget en ny sesong av Sabbatschat for tenåringer. Denne gangen handler hele året om bibelske helter og anti-helter. Det er bare å glede seg. Du finner det på sabu.no under Tenåringer. Sabbatschat er laget for at dere kan bruke det i sabbatskolen. Det finnes også på engelsk. På SABU.no vil du nå også finne en ressursside for de som har voksen-sabbatskolen. Den finner du under «Unge voksne». Er du nysgjerrig på iCOR finner du intro-videoer på sabu.no/icor-info. Ellers er aktivitets-banken gull verd enten du leter etter en morsom lek, en andakt, eller en større aktivitet dere kan gjøre sammen. Sjekk sabu.no/aktiviteter.

Arrangementer: Planene endrer seg hele tiden fremdeles, så det er bare å følge med på Facebook, Instagram og på SABU.no. Dersom vi må avlyse flere arrangementer håper vi å lage noen digitale eventer i stedet. Så følg med. Vi planlegger et alternativt online opplegg i stedet for tenåringshelger, men håper å kunne gjennomføre begrenset fysisk versjon av Reddet. Og vi satser ellers på at i hvert fall sommerstevnet og speiderstevnet skal kunne gå av stabelen tilnærmet normalt! Dato, sted, flere talere og sentral stab er allerede bekreftet. Ellers er det på høy tid å søke, dersom du har lyst til å være somring i SABU.  Vi har også bestillt plass på Sundvolden for ny parweekend 5.-7. november.

Norge på andreplass: Nyttårshelgen var det stor sang-konkurranse for ungdom i Eurovision stil. Bare at den het «Vision». Har du lyst til å oppleve den eller smakebiter av den er det bare å gå på facebook og søke på Trans European Division Youth. Der ligger mange av innslagene pluss at du kan oppleve hele kvelden om du vil. Natanya Lundström representerte Norge med egenskrevet humoristisk låt om hvor fantastisk Norge og Nordmenn er. Folk skjønte humoren og gav oss mange 12’ere. Vi kom på andre plass hårfint foran UK, og så vidt bak Finland.

Ny medarbeider: Rebecca Hofseth har begynt å jobbe i SABU i full stilling etter at Melissa ble ungdomspastor i Oslo. Rebecca kommer med masse SABU-erfaring. Hun har både vært ettåring og styreleder, samt hatt betydelig ansvar på mange ulike SABU-stevner og arrangementer. Hun er utdannet barnehagelærer og har til nå jobbet som pedagogisk leder i en barnehage. Til SABU.no sier hun at hun gleder seg «til å jobbe med de fantastiske menneskene i SABU, å lære nye ting og kunne bidra til de ulike arrangementene samt barn og unges kristne oppvekst.»

Prosjektmedarbeider: Ellen Fønnebø arbeider denne vinteren som prosjekt-medarbeider i SABU. Hun går i 3. klasse på Tyrifjord videregående, og har tidligere vært med som frivillig stab på en del ulike tenåringshelger SABU har arrangert, i tillegg til at hun har vært sommering på sommerstevnet. Hun hadde lyst på en deltidsjobb. «Da jeg fikk tilbudet fra SABU, trengte jeg ikke engang å tenke over svaret, det ble et ja med en gang,» forteller hun til SABU.no! Det er Ellen som har hatt ansvaret for å få laget den flotte SABU-kalenderen som fulgte med forrige blad.

Skrevet av Harald Giesebrecht