Idéer til speideren

I speideren så jobbes det ofte med grader og HF merker, men innimellom er det gøy å få inspirasjon og ideer fra andre om nye ting som kan gjøres.

Idéer til speideren

Hvis dere ikke allerede har gjort det så sjekk gjerne ut speiderbasen til norsk speiderforbund på https://speiding.no/speiderprogram/speiderbasen der kan dere søke på alder og tema og få ideer både til leker og aktiviteter og praktiske ting som dere kan gjøre på speideren.

Ellers er det også mange gode ideer for uteaktiviteter på andre websider også. En god ide jeg fant for en tid tilbake var å lage muffins på bål, en koselig måte å avslutte en tur på og en artig variasjon på banan med sjokolade. Ta med dere muffins miks (eller lag røren hjemme i forkant), ta med noen appelsiner som dere huler ut og spiser innmaten på som en aperitiff, før muffins røren helles in i det uthulede appelsin skallet til halve appelsinen er full. Pakk deretter appelsinen inn i aluminiumsfolie og legg appelsinen på bålet. Deretter nytes maten og fellesskapet sammen. Kos dere ute på tur!

Publisert 09.07.17