Lokalmenigheten i fokus

Vi som jobber i SABU ønsker å være til hjelp og støtte for dere som jobber for barn og unge i lokalmenighetene.

Lokalmenigheten i fokus

Foto: Tor Tjeransen

Det er dere som har den viktigste jobben. Det er dere som er hverdagsheltene. Det er dere som drar det tyngste lasset. Vår jobb er å hjelpe dere som best vi kan. Vi er her for dere!

Dersom du tenker, «Åh, vi skulle hatt noe for tenåringene i kirka vår,» eller «Vi trenger mer fart på barnesabbatsskolen,» eller «Jeg husker hvor kjekt jeg syns det var med speider. Det burde vi starte,» da er du kommet til rett sted. Eller dersom du syns det går litt trådt i bland, og du føler du trenger noen nye input. Her er mine forslag. Send en mail eller ta en telefon til en av oss som jobber i SABU. Vi er ikke så skumle som vi ser ut til, og har helt sikkert noen gode ideer på lager som vi gjerne deler. Bare si hva det gjelder, tema, hvilken anledning og aldersgruppe (være seg video, lek, aktivitet, bibelhistorier, andakter, menighetsfest, speidertur, eller bare en helt vanlig barnesabbatsskole). Trenger du ideer til hvordan du kan starte noe nytt, så hjelper vi deg med glede! Trenger du litt ekstra støtte, så er vi her for deg! Kanskje kan vi til å med klare å komme på besøk til deg og din menighet for å hjelpe dere i gang.

Jeg tror lokalmenigheten er basen, grunnlaget, utgangspunktet for alt det vi driver med som menighet. Ingen lokalmenighet, ingen SABU. Ingen SABU, ingen arrangement. Det er lokalt møtet med Jesus i hverdagen skjer. Det er lokalt man får mulighet til å dele Jesus med vennene sine på skolen. Det er lokalt man kan lære mest av hverandre. Det er lokalt mulighetene til å engasjere seg først dukker opp. Det er lokalt man utvikler seg fra barn til voksen. Det er takket være lokalmenigheten og hverdagsheltene som driver den at vi har så mange barn og ungdommer som brenner for Jesus!

Tekst: Melissa Myklebust