Medlemskortene er her!

Nå er medlemskortene her! I den nærmeste tiden fremover så vil lokallagslederne i SABU få tilsendt en bunke konvolutter til alle medlemmene sine. Disse inneholder SABU medlemskort.

Der står det medlemsnummeret til medlemmet og man vil få et nytt klistremerke som man setter bakpå kortet hver år som fornyer medlemskapet. Det er hovedsakelig to ting vi ønsker å oppnå med å sende ut medlemskort, det ene er å bevisstgjøre våre medlemmers tilhørighet til SABU og det andre er for å gjøre de oppmerksomme på medlemsfordelene man har ved å være med i SABU.

Som SABU medlem så er det alltid billigere å være med på våre arrangementer enn for ikke medlemmer, lokallagsledere får også tilbud om å være med på et inspirerende ledertreff hvert annet år. I tillegg til det så blir man engasjert i lokale lag og får være med på å bestemme ting som gjøres for og med barn og unge. Man får også innflytelse videre i organisasjonen ved at man kan bli delegert til å være med på generalforsamlinger og man kan også bli spurt om å være med i SABU styret.

SABU jobber også med å gjøre ressurser tilgjengelige for både aktiviteter for barn og unge og speiderarbeid. Gå gjerne inn på websiden vår www.sabu.no og for å sjekke ut ressurser og informasjon. Der kan lokallagene også få satt inn lenker til sine lokallagssider. Vi har også et blad som sendes ut til alle mellom 13-30 år som heter Advent Ungdom, det kan også leses digitalt på siden vår. Vi som jobber i SABU er også tilgjengelige til å komme på besøk til dere i lokallagene hvis det er noe spesielt dere ønsker hjelp med.

Det at nettopp du er SABU medlem bidrar stort til at vi kan ha et aktivt arbeid for barn og unge i Adventistkirken i Norge. Det gir oss større økonomiske ressurser og det skaper engasjement og eierfølelse til det som skjer. Vi håper du trives og ser verdien av å være med i ditt lokale SABU lag. Ønsker du å starte et lag der du er så ta gjerne kontakt med oss så skal vi hjelpe dere å komme i gang. Håper dere får en super sommer og gleder meg til å se mange av dere på forskjellige stevner de neste ukene!

 

Skrevet av Gry Beate Marley