Gry Beate Marley er valgt inn som ny leder for SABU

Det er en stor glede å kunne informere om at tirsdag 18. april vedtok unionsstyret at Gry Beate Marley blir ny leder for SABU!

Gry Beate Marley, gift med Victor Marley (nåværende leder for SABU), har tre barn; Miriam 17 år, Mattias 15 år og Miranda 14 år. Hun er utdannet teolog og psykoterapeut og er ansatt som pastor i adventistkirken i Norge.

Gryne gleder seg masse til å ta på seg nye, viktige og utfordrende oppgaver. Dette sier hun selv om SABU og hva vi kan ha i vente i framtiden:

Jeg har jobbet i ungdomsavdelingen i Adventistkirken de siste 12 årene, hvor jeg har hatt ansvar for barne- og familieavdelingen. Så jeg har vært med fra starten av SABU som en organisasjon. Fra å være i startfasen for 10 år siden har SABU nå blitt en etablert barne- og ungdomsforening med mange aktive speiderlag, barnesabbatskoler og ungdomslag. Jeg opplever at vi har mange flotte engasjerte barn og unge i Adventistkirken i Norge og mange dedikerte ledere og jeg føler meg privilegert som kan jobbe med disse. Jeg ønsker å fortsette og bygge på det gode arbeide som allerede er etablert i SABU. Hvor SABU kan jobbe for at mennesker skal føle tilhørighet og eierskap til det som skjer. Der vi jobber for å skape trygge og oppbyggende arenaer for barn og unge. At våre arrangementer kan bli steder hvor vi kan bli bedre kjent med hverandre og med Jesus.

Det er mange arbeidsområder i SABU og jeg ønsker at vi fortsatt kan ha gode tilbud til alle. Det er også viktig for oss at vi kan være en støtte for det lokale arbeide i menighetene både med besøk, deling av ressurser og med nasjonale ledertreff hvor de lokale lederne kan få inspirasjon og opplæring. I tillegg til at vi ønsker å fortsatt ha noen nasjonale treffpunkt for våre barn og unge ved å fortsette med ting som tenåringshelger og støtte til andre arrangementer som Reddet.

Jeg ser frem til å holde gående arbeidet som skjer i SABU og jobbe med å utvikle vår kompetanse enda mer. Ser frem til samarbeidet med hver og en av dere!