Nytt år nye muligheter

Barne- og ungdomsarbeidet i din menighet

Her i SABU har vi gått inn i det nye året med energi og entusiasme. Allerede har vi deltatt på Basecamp 8 og til helgen så er det den årlig vinterfestivalen hvor vi også skal avholde en SABU generalforsamling med valg av SABU styre. Vi har også fått lansert et nytt opplegg for tenåringssabbatskolen og andre prosjekter ligger like om hjørnet før de også blir lansert.

2017 var året da vår mangeårige leder, Victor Marley, gav stafett pinnen videre og begav seg ut på nye oppgaver. Det var også året da vi fikk en ny flott medarbeider i avdelingen, Harald Giesebrecht.

Så det skjer mye her sentralt, men enda mer skjer i de lokale SABU lagene. Vi hører stadig om supre speidermøter og turer, barnefester og ungdomslagsarrangement. Vi er utrolig glad for alle de frivillige lederne som legger ned tid og energi til å skape fellesskap og opplevelser som bringer barn og unge sammen og nærmere Gud. Vi er glad for de tingene vi også får være med på.

Vi ser frem til å treffe dere på de sentrale arrangementene vi er med på som tenåringshelger, årsmøter, leirer, stevner og ledertreff også gleder vi oss til å besøke flere lokale menigheter i løpet av året. Bruk websiden vår og ressursene som ligger der ute og har dere spørsmål så er det bare å ta kontakt.

Måtte Gud velsigne dere og planene deres for 2018.

Gry Beate Marley

 

Publisert 23.01.18