Plass for alle – velkommen til høsten med SABU

Etter en travel sommer er vi nå i gang med en ny sesong. Jeg håper de fleste er i gang nå med speider, ungdomslag og et nytt år i barnesabbatskolen.

Dere som er ledere for barne- og ungdomsarbeidet i deres lokale menighet gjør en fantastisk jobb.  Husk at vi er her for å støtte, gi råd, hjelpe til med ressurser, trening og coaching. Vi har også en travel hverdag, men ikke nøl med å spørre om du trenger hjelp.

Høstens høydepunkt for lederne og potensiale ledere er SABUs konferanse for barneledere, speiderledere og ungdomsledere. Temaet er «Plass for ALLE». Husk og melde deg på mens det er plass. Her får man inspirasjon, gode ideer og muligheten til å prate med mange andre som står ovenfor de samme utfordinger som deg.  For mer informasjon: http://www.sabu.no/no/om/aktuelt/lederkonferanse

Ellers ønsker jeg å minne om tenåringshelgene! Relation i NND, Connect i VND, og Teen Forum i ØND. Fint om disse helgene reklameres for og at menighetene og foreldre kan hjelpe tenåringene våres å kunne komme på disse flotte samlinger.

Det er også snart tid for påmelding også til både Fotballcup og Vinterfestivalen. Her er det viktig å notere disse arrangementene i kalenderen din.  

Det er fortsatt plass på Prosess (www.prosess.org). Dette er et arrangement som mange fra 16 år og oppover opplever som givende og oppbyggende. Prosess lages i samarbeid med SABU og DNU. Tema er svært viktig: Hva tåler troen din?

ASI konferanse er også noe som mange opplever som givende.  Dette lages i tett samarbeid med DNU og skjer romjulen i Malmö. www.asiscandinavia.org

Guds velsignelse med høstsesong!