SABU 2019

Det nye året startet i full fart med Basecamp 8 og fortsatte med en høyere deltagelse på vinterfestivalen i år enn det vi hadde i fjor.

SABU 2019

Foto: Petter Vetne

 

Vi har også allerede hatt en tenåringshelg på Sommerfryd og vi gleder oss med alle aktiviteter og sammenkomster vi får ha med og for ungdommene!

Aktivitetsnivået i SABU kommer ikke til å bli noe roligere, foran oss har vi Global Youth Day, Teen Forum og Reddet. Årsmøtene i distriktene er heller ikke langt unna og så snart de er over så er det full fart inn i sommerens leirer og stevner. Det hele starter med Impact på Lillehammer, så er det over til Sommerstevnet på Nisser før sommeren avsluttes med en internasjonal speiderleir (camporee) i England. Planer for høsten inkluderer ikke bare tenåringshelger og Absolutt 9ende, men vi skal igjen ha et SABU ledertreff for barne- ungdoms- og speiderlederne våre på Halvorsbøle. Dette skjer helgen den 8.-10. november, så marker den helgen i kalenderen deres!

I tillegg til de nasjonale arrangementene, så er vi veldig glad for at flere kirker nå har regelmessige «Kirkemorro» gudstjenester hvor barna og familien er målgruppen og de minste i menigheten kan bli bedre kjent med Gud og Bibelen. Det er også er flott anledning for barna til å be med venner i kirken.

Vi er også veldig begeistret for iCore og er glad for at Tromsø har sagt seg villig til å være en pilotmenighet. Ønsker du og din menighet å vite mer om iCore så ta kontakt med Harald Giesebrecht i SABU. Det vil også bli forklart mer om dette på ledertreffet vårt i november.

Til sist vil vi også opplyse om at oppdatering av gradsbøkene til storspeiderne er godt i gang så det er noe vi håper vil bli ferdig i løpet av dette året.

Planene og aktivitetene er mange, det er mye gøy og oppbyggende å se frem til i SABU. Vi gleder oss til et år sammen med dere alle i adventistkirken i Norge!

 

Skrevet av Gry Beate Marley
Publisert 25. februar 2019