SABU-sommer

Det skjer mye i SABU i løpet av året, men på sommeren skjer det absolutt mest!

SABU-sommer

Det bygger seg opp med speidervigsler rundt om i de forskjellige troppene i Norges land (det fantastiske er at alle 4 som jobber i SABU har ledergraden så vi kan alle bidra på speidervigsler hvis det er behov). Deretter er det årsmøtemaraton, hvor vi reiser til vest, nord og øst for å møte barna og tenåringene. Etter årsmøtene begynner sommeraktivitetene for fullt, først med Master Guide Camp i Polen for speiderlederne, etterfulgt av Impact Norge som i år reiser til Island! Har du ikke meldt deg på allerede så anbefaler jeg at du gjør det nå, det blir en flott tur hvor vi deler kunnskap og erfaringer med innbyggerne på Island om både helse og åndelige spørsmål, i tillegg til å få oppleve fantastisk islandsk natur.

Rett etter Impact følger Sommerstevnet, som igjen blir i Nisser i Telemark, og i år kommer David Asscherick og taler til de voksne, mens tenåringene skal få høre fra Finn Andersen og de unge voksene skal få utfordrerne tanker fra Karianne Schandy Dinesen. Det lover til å bli en super uke, hvor man kan bli bedre kjent først og fremst med Gud, deretter også med de andre som er med på stevnet.

Dagen etter sommerstevnet starter solidaritetsturen som i år går til Uganda. Det er en gruppe på 30 norske og danske ungdommer som skal reise nedover og bygge en barnehage, som også skal brukes som et samlingslokale, nord i landet. Det er en fantastisk mulighet til å gjøre noe for andre samtidig som man får innblikk i en veldig annerledes kultur enn vår egen.

Mens solidaritetsturen pågår så har vi speiderleir her hjemme i Norge. Den skal i år være på Søgne, litt utenfor Kristiansand. Noen minnes kanskje at sist vi hadde leir der så ble det kjent som gjørme leiren, men i år satser vi på det best sommeren har å by på av sol og varme.

Sommerens arrangementer avsluttes for noen av oss med en ungdomsleder samling i Kassel i Tyskland, arrangert av GC, før det er tilbake til hverdagen på skolebenken og kontoret igjen. Vi ser frem til en oppbyggende og velsignet sommer!

Husk at for at våre arrangementer skal gå på skinner så trenger vi hjelp! Så hvis noen av dere studenter ønsker å melde dere som frivillige stab til enten sommerstevnet eller speiderleir så hører vi gjerne fra dere. Ønsker dere mer informasjon eller å melde dere på til et av arrangementene så gå inn på www.sabu.no . Følg også med på SABU på Facebook!

God sommer alle sammen.