Sommeren 2021 i SABU

Sommeren 2021 blir litt annerledes enn den vanlige stevne og leir sommeren til SABU. Det vil nok fortsatt være noen restriksjoner og smittevern som må tas hensyn til, men vi holder håpet oppe og forsøker å tenke alternativt. 

Vi har fortsatt mange planer for sommeren 2021! Det er planlagt Impact Norge i uke 25, denne gangen har Impact tenkt til å være på tre forskjellige steder. Slik at man kan bli med den gruppen som en nærmest der en bor selv så man ikke trenger å dra for langt. I tillegg vil det holde størrelsen på gruppene litt nede så man ikke blir for mange samlet. Det vil bli noen online samlinger så man fortsatt får en følelse av det store gruppefellesskapet! 

Sommerstevnet skjer, som alltid, i uke 28. Det som blir annerledes i år er at vi planlegger tre forskjellige leirer på to steder. Tenåringene og de unge voksne vil få hvert sitt sommerstevne på TVS og Barnefamilier og voksne ønskes velkommen til Skarslia Hotell i Ål med all inclusive. Vi håper at mulighetene for å samles i mindre grupper er noe som vil fungere, også håper vi at vi i 2022 igjen kan være en «big happy family» på Vik camping i Nisser! 

Speiderleiren er den leiren som mest sannsynlig blir mer lik som den har pleid å være. Den skjer i uke 30 og skal være på Nordtangen i Gran kommune. 

Mer informasjon og oppdatering på alle arrangementer blir lagt ut her, så snart vi har all nødvendig informasjon på plass. Så følg med og meld deg på! Vi gleder oss til muligheten for å forhåpentligvis kunne møtes fysisk igjen. Alle arrangementene vil så klart overholde regjeringens smittevern veiledning. 

Skrevet av Gry Beate Marley
Publisert 07.04.21