Sommerstevnet drar til fjells

Av hensyn til de faste gjestene, koronarestriksjoner, begrensninger på sanitæranlegg osv får vi dessverre ikke møtes på Vik Camping på Nisser i år. 

Etter å ha sjekket med ganske mange steder har vi blitt ønsket velkommen til et svært høyfjellshotell i Skarslia i Ål kommune som vi vil ha helt for oss selv.

Skarslia har rom i alle størrelser med toalett og bad på alle rom. Det er mange svære møte- og oppholdsrom der man være sammen men samtidig holde god avstand osv.  Det er også svømmehall, bordtennisrom, flere ute-terrasser osv.  På Skarslia vil dere også bli servert alle måltider!

Med en-metersregler, faste plasser, kohorter, hurtigtesting av alle o.l. tror vi vi kan ha det minst like sosialt og hyggelig som på campingplassen og samtidig ivareta nødvendig smittevern. Flere har allerede reagert positivt på denne nye muligheten og nye deltakere ønsker å melde seg på!

I tillegg til det som skjer i og rundt hotellet er det mulig å dra med familien i klatrepark, fjellsykling, fisking, ridning, fjelltur osv…  Ikke minst er dette et flott sted å gjennomføre barneprogrammene våre.

Se mer info, bilder, lenker og kart på www.sabu.no/sommerstevnet. Vil du se hvor det er på kartet kan du trykke her.

Les mer og meld deg på her! 

NB: Dersom stevnet blir avlyst pga korona-situasjonen får du naturligvis alle pengene refundert!