Vinterfestivalen - for en fin start på året!

I salen satt det både unge og gamle klare for å starte sabbaten sammen. Fredagskveldmøtet begynte og Victor Marley og jeg, Linea Søgaard, tok ordet.

Vi presenterte et innholdsrikt program med gjester som Jonathan Blackburn, Thomas Kleiven og flere fra Newbold Collage. Hver og en av dem med spennende og ikke minst gripende historier. I tillegg inneholdt programmet «icebreakers», videosnutter, bønn, en sketsj og lovsang med «Prosessbandet».

Lørdag morgen dro en del av oss ut i kulden for å ake. Deretter var det workshops som var det neste på programmet, etterfulgt av gudstjeneste. På gudstjenesten hadde vi igjen et spennende program i vente. Det var Harald Giesebrecht som var formiddagens taler, og jeg tror ikke jeg er alene om å ha ordet «høneprat» godt i minne.

Så kom omsider det mange lenge hadde ventet på; innebandycupen. Med treningsklær og kølla i handa pep klokka og kampene begynte. I pausene tok vi turen enten ned i svømmehallen for snøbading og badstue eller opp til Mattesonskolens stand med deilige forfriskninger og massasje. Også vafler og frukt ble servert litt utpå kvelden. Etter mange dueller var det til slutt avgjort. «Putetrekk United» fra Tyrifjord stakk av med Fair Play-pokalen, «Bare oss» stakk av med seieren i ungdomsklassen, og «Sons» stakk av med seieren i voksenklassen. Gratulerer!

De som enda hadde litt energi igjen tok, Søndag morgen, fatt på veien til Hafjell. I nydelig vær og godt føre ble dagen tilbrakt på aller beste måte. Utpå dagen spiste vi det jeg vil kalle ekstremt velsmakende gourmetmat (takk for maten!) midt i bakken, før det til slutt var tid for hjemreise.

Gleder meg alt til neste gang!

 

Skrevet av Linea Søgaard