Ekteskapshelg 10.-12 januar 2020

Vi investerer i å vedlikeholde det som er verdifullt for oss. Hus. Bil. Båt. Hytte, etc. Men hva er viktigere enn kjærligheten?

Igjen inviterer Familieavdelingen til ekteskapshelg på Sundvolden hotel. Påmeldingsfristen er allerede 15. oktober. Da må vi si fra til hotellet om hvor mange plasser vi trenger.  Så begynn allerede nå å forhandle med dere selv eller storfamilien om dette skal være årets julegave. Sist gang ble det helt fullt og det er også i år begrenset antall plasser, både på grunn av konferanserommene og på grunn av kursdynamikken.

I år får vi besøk av dr. Mihalec Gabor som er en kjent familie- og parterapeut fra Ungarn med en doktorgrad i pastoral psykologi. Ved siden av å reise Europa rundt og holde foredrag er han forfatter av bøkene No more games og I do: How to build a great marriage. Undervisningen blir altså på Engelsk i år. Men vi ordner med direkte-oversettelse om nødvendig.

Helgen begynner med ankomst fra kl 16:00 og middag kl 18:00  før en samling fredag kveld. På lørdag er det en del undervisning før lunch og før middagen på kvelden. Likeså på søndag morgen før vi avslutter med lunch ca. kl 13:00. 

Undervisningen er interaktiv, men øvelsene og samtalene foregår mellom dere to som par, IKKE i plenum. Parene sitter ved hvert sitt bord og noen øvelser kan også gjøres andre steder.


En investering i det viktigste

Unn dere og samlivet deres denne helgen med god tid, god mat, fine rom, hyggelige omgivelser og tid til å være bare dere to!

Eller ønsk dere helgen som julegave! Kun kr 4000,- pr. par for kurs, opphold og mat på idylliske Sundvolden Hotell.

NB: Påmeldingsfrist 15. oktober, 2019.

8.-10. november 2019

SABU Lederkonferanse

Halvorsbøle

Mer info

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!