Sommerstevnet

Fellesskap er et sentralt tema gjennom uka. Nye vennskap skapes, gamle pleies og sammen kan vi bli bedre kjent med Gud.

Sommerstevnet er et årlig arrangement, i regi av SABU, som avholdes i uke 28 hvert eneste år. Tidligere ble det kalt Familiestevnet, men dette ble endret for å vise at det er plass til alle -med og uten familie. Datoene for årets stevne er; 9.-15. juli 2018

De siste årene har Sommerstevnet holdt til på Vik Camping i Nissedal, Telemark. Stedet er omgitt av fin natur, med muligheter for mange forskjellige aktiviteter, man kan gå turer i skogen, spille volleyball på stranden, stå på vannski og mye annet gøy. Man kan bo i telt, campingvogn eller bobil. 

Det er ferdiglaget mat* hver dag, og man har derfor god tid til å gå på møter, workshops, aktiviteter og sosialisere. Det er faste møter og aktiviteter for ulike aldersgrupper, og man kan selv velge aktiteter og workshops man vil delta på. Vi inviterer talere fra både utlandet og Norge, og håper at alle vil nyte godt av det.

*Vi kan tilby gluten- og melkefri dietter, behov utover dette må den enkelte ordne med.

Vi ønsker at dette blir en innholdsrik uke for alle som kommer.

Obs! Påmelding er gyldig ved betaling og du vil umiddelbart motta en kvittering på e-post som bekrefter betalingen. Kvitteringen fremvises ved registrering på Sommerstevnet.

Påmeldingsfristen er forlenget til 4. juni.

 

 

25.-27. januar 2019

Vinterfestivalen

Lillehammer, Jorekstad

Mer info

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!