Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Mandag 8. juli søndag 14. juli Vik camping, Nisser

Sommerstevnet

Barna elsker det, tenåringene krever det, de unge voksne gleder seg til det og de voksne må også innrømme at uke 28 egentlig er ganske herlig. I år blir det sommerstevnet for alle - på Vik camping!

Velkommen til Sommerstevnet 2024

Vi har hatt problemer med påmeldingssystemet i dag (søndag) men virker nå . Påmeldingen kommer derfor til å være åpen til tirsdag.

Det er med glede vi igjen ønsker velkommen til sommerstevne på Vik Camping 8.-14. juli, 2024. 
Påmeldingsfrist 31. mai. 

Sommerstevnet er for mange årets høydepunkt, ikke minst for barna og de unge. En hel uke sammen på campingplassen på Vik gir både en sosial og åndelig opplevelse som er vanskelig å finne andre steder. Vennskapene som dannes her, fører ofte til at de får lyst til å begynne på Tyrifjord senere, som på mange måter er et "treårig ungdomstreff". For de som ikke kjenner noen fra før, kan terskelen virke høyere.

Programmet på sommerstevnet er med vilje ikke for intensivt. Vi møtes fra 10:30 til 12:30 om formiddagen og deretter igjen kl. 19:30 om kvelden. Det skal være tid til å slappe av etter middagen, dra på utflukter med familien eller bare være sammen med gamle og nye venner. Tenåringene har også et program på ettermiddagen, og de unge voksne finner vanligvis på noe også. Av og til arrangeres det sykkelturer rundt vannet for alle som ønsker det. På torsdag er det dessuten markedsdag for ADRA, og på fredag er det fotballcup.

I år har vi fire fantastiske talere, som du kan lese mer om nedenfor. Vi tror at forkynnelsen vil appellere både til hodet og hjertet. Det blir også minst én svært spennende bibel-workshop for de som virkelig ønsker å gå i dybden. Om formiddagen vil barna utforske fortellingen om Peter, og på kvelden vil det handle om vennskap! Nina og Jostein Myrdal har ansvaret for kveldsmøtene med barna.

Vi håper alle som ønsker å være med, melder seg på innen fristen. Det gjør det så mye enklere for oss som arrangerer det.

Jean-Claude Verrecchia har vært lærer på Newbold College i en årrekke, og underviser fremdeles, selv om han egentlig er pensjonist. Alltid relevant, spennende, bibelfokusert og dyp.

Simen Trolsrud er pastor på Lillehammer. Ikke alle har hatt gleden av å høre hans personlige, praktiske og engasjerende undervisning. Men nå får du virkelig sjansen. 

 

Tenåringer

 Tenåringsprogrammet er på mange måter som en leir i leiren, med egne møter og aktivteter - stort sett hele dagen!  Taler i år er Malin Andersen

Les mer om Tenåringsprogrammet

Unge Voksne

De unge voksne har egne morgenmøter og etter kveldsmøtet er det chillout lounge og aktiviteter. Taler for de Unge voksne er Anthony Fuller. Han har tidligere talt på Reddet. Med Anthony får vi ikke bare en fantastisk taler, men en taler som virkelig ser og engasjerer seg i forsamlingen. Her er det bare å glede seg.

Informasjon

Priser

Stevneavgift personpris:

 

Uke Døgn Helg* Dagsbesøk
Voksen 1600,- kr 400,- kr 1000,- kr 300,- kr
Student** 1200,- kr 300,- kr 650,- kr 200,- kr
Barn*** 800,- kr 200,- kr 500,- kr 150,- kr
Tenåringer**** 900,- kr 250,- kr 600,- kr 175,- kr
Barn, 0-2 år Gratis Gratis

Gratis

Gratis

* Med helg menes ankomst fra kl 14:30 torsdag og avreise søndag formiddag
** Studenter skal være registrerte fulltidsstudenter for å få studentrabatt.
*** 3-12år Søskenmoderasjon gis til familier med mer enn 3 barn. Prisen blir 700,- kr for fjerde barn og 600,- kr for femte barn osv. (Gjelder kun egne barn!)
**** 13 - 18  (de som begynner i tredje på videregående kan velge om de er tenåring eller ung voksen.)

Pris for boenheter (ev. strøm kommer i tillegg):

  Uke Døgn Helg*
Telt 1000,- kr 300,- kr 500,- kr
Campingvogn/-bil** 1600,- kr 400,- kr 800,- kr

* Med helg menes ankomst fra kl 14:30 torsdag og avreise søndag formiddag. 
**Inkludert combicamp ol.

Totalprisen utgjøres av en stevneavgift pr. person i tillegg til en pris for enheten dere vil bo i. Eksempel: Ett par med 3 barn i campingvogn betaler 3200,- kr for de voksne, kr. 2400,- for de tre barna og 1600,- kr for campingvognen, så til sammen 7200,- kr. Strøm kommer i tillegg og avtales direkte med campingplassen.

Vi må betale Vik Camping for hver enkelt som er til stede, også de som kommer på dagsbesøk. Men stevnet har også mange andre fellesutgifter (stab, utstyr, transport, talere etc.) vi mener det er rettferdig at dagsbesøkerne er med å betale for alt dette. Det forventes derfor at dagsbesøkende betaler til leirens kasserer (se priser ovenfor) om de ikke alt har meldt seg på i forkant, og at sabbatsgjester legger tilsvarende beløp i kollekten under gudstjenesten.

Alle overnattingsgjester må melde seg på på forhånd. Ellers kan vi ikke garantere at dere får lov til å overnatte. Alle overnattingsgjester må registrere seg i resepsjonen.

Stevneavgiften og overnatting skal betales med bankkort ved påmelding!

Første gang på sommerstevnet?

 • Ankomst til stevnet er mandagen. Kommer du før betaler du direkte til campingplassen for ekstra døgn.
 • Du kan ankomme plassen mellom klokken 10 og 22. Registrer deg i resepsjonen.
 • Du må selv har ordnet deg med telt, bobil, campingvogn e.l. om du skal bo på plassen.
 • Du må være påmeldt og ha betalt, med mindre annet er avtalt med oss.
 • Avreise er søndag formiddag. Vil du bli lenger avtaler du bare med campingplassen!
 • Det er IKKE pr. i dag kapasitet til å lade elbil på campingplassen. Det er ladestasjoner i Treungen, 20 min sør for Vik Camping.
 • Frokost og kveldsmat står man for selv. Det er butikk på plassen som selger dagligvarer!
 • Middag* er inkludert i leiravgiften, og denne henter du på den store ”hovedplassen”. Man henter til hele boenheten sin! Når en skal hente mat kan det være lurt å ha med seg bokser/boller/skåler i ulike størrelser for å få med seg maten. Noe å bære i, eller noen til å bære sammen med deg, er heller ikke så dumt! Første serverte middag er på tirsdag.

*Vi kan tilby gluten- og melkefri dietter, andre behov må den enkelte ordne med.

 • Første fellesmøte er kl 19:30, mandag kveld. Møtene er i ulike telt på plassen. Man må selv ta med noe å sitte på, for eksempel en campingstol.
 • Barna har egne morgenmøter og kveldsmøter. Disse starter alltid etter en felles åpning i det store møteteltet. Barna trenger aldri å ta med egne stoler på sine møter.

Barnemøtene vil inneholde en del aktiviteter, og det er viktig at ungene er kledd for både å kunne springe og leke, men også kunne male og tegne.

I løpet av uken blir det arrangert ulike fellesaktiviteter for de som ønsker å være med. Dette være seg joggetur eller sykkelturer, gåturer og lignende. Det kan derfor være kjekt å ha med seg tøy og utstyr til dette om man ønsker å være med.

Brannsikkerhet på campingplass

Adventistkirkens sommerstevne er et høydepunkt for mange mennesker. Flere deltakere på sommerstevnet er uforberedt på en del krav til sikkerhet på campingplasser. For å gjøre dette så enkelt som mulig har vi en kort huskeliste over hva slags utstyr hver enhet skal ha på plass når du kommer til Vik Camping til Sommerstevnet 2024. 

Sørg for at dette utstyret er på plass enten du eier enheten eller leier.

 1. Slokkeapparat, minimum 6 kg med ABC pulver, effektklasse minst 21A (TEK17 § 11-16)
  (Gjelder også telt der det er kokeutstyr, gass eller strøm)
 2. Røykvarsler (TEK17 § 11-12)
 3. Godkjent strømkabel dersom du skal tilkobles strøm (max. 25 m). Kabel merket
  H07RN-F 3 G 2,5mmtilfredsstiller kravene (NEK 400:2018 721.55.102.6)

Vi anbefaler i tillegg en gassvarsler i alle enheter der det brukes gass.

Du kan kjøpe en gassvarsler for under 500 kroner. Det er en rimelig forsikring. Her er noen eksempler.

https://www.tryggogsikker.no/sikkerhet/gassvarsler.html

https://www.clasohlson.com/no/Gassvarsler/36-4895