Master Guide Camp VIII

Kontakt     Jeg vil bli med     Praktisk info 

Årets Master Guide Camp er 4.-7. juni 2020 i Tagametsa, Estland er dessverre Corona-avlyst. Dette skulle vært den åttende Master Guide campen: som har blitt arrangert og vi er sikker på at årets leir ville blitt like spennende og innholdsrik som tidligere år. Bare les hva vi hadde planlagt:

MGC har tidligere blitt holdt i Nederland, Storbritannia, Danmark, Slovenia, Norge og i 2018 var det i Krakow, Polen. I 2020 blir det Master Guide Camp igjen, denne gangen blir det i Estland!

MGC var et resultat av at det var noen speidere i den eldre garde som så et behov, og hadde et ønsker, om å forme en leir bare for ledere - hvor ledere kunne dele sine erfaringer. Bygge videre på fellesskap opprettet på Camporee, forme et nettverk med andre ledere, dele ferdigheter og også diskutere relevante utfordringer som speider i Europa

Vær også forberedet på å dele en speiderferdighet med de andre lederne, dette er så man kan inspirere hverandre og ta med seg nye ideer og kunnskap hjem igjen fra helgen.

Følg med på oppdateringer på Facebook også for mer informasjon.

Vi håper du vil bli inspirert til å være med!

Søknadsskjemane må være ferdig utfylte og sendt inn til post@sabu.no innen torsdag 30. april 2020.

Alle må ha egen reiseforsikring for å være med på arrangementet. Sørg også for at dere har et gyldig europeisk helsetrygdekort.

Kontakt oss

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU. Avdelingsleder, DNU

32 16 16 73 Send e-post

Jonathan

Kontakt

Jonathan
Tenåringer, Web

907 48 647 Send e-post

Jeg ønsker å bli med på Master Guide Camp, hva gjør jeg?

1. Sjekk med troppsfører om du kan dra på MGC 
2. Last ned og fyll ut påmeldingsskjema
3. Send utfylt påmeldingsskjema til post@sabu.no. Vent på godkjenning fra Gry Beate at du kan dra på MGC
5. Last ned og fyll ut passinformasjonsskjema
6. Send utfylt skjema for passinformasjon til gry.beate.marley@adventist.no
7. Bestill flybillett

Praktisk informasjon

Reise og opphold

  • Norske speiderledere vil få 1/3 del av reise og leirkostanden refundert av distriktet sitt,
  • 1/3 av SABU (forbeholdt at din tropp er registert i SABU).
  • Vi oppmuntrer til å ta den siste 1/3 fra speiderbudsjettet lokalt eller å søke din menighet.

Vilkår:
For å få 1/3 sponset av SABU må din tropp være registrert som lokallag i SABU.
Distriktene og SABU dekker opp til 800 kr hver – det skal tilsvare cirka en 1/3 del av totalkostnaden. Det lønner seg å bestille fly tidlig.

Leiren koster €80 pluss flyreisen. (se info over om hvor mye dere selv må dekke av utgiftene)

Ta fly til Tallinn Airport, Estland. Det vil bli satt opp felles transsport fra flyplassen til leirplassen. Denne vil gå klokken 15:00 på torsdag den 4. juni. Pass derfor på at du ankommer flyplassen i god tid før kl. 15 da bussen ikke har anledning til å vente på deltagere, den vil gå presist. Bussen vil også ta delagerne tilbake til flyplassen kl. 15:00 på søndag den 7. juni. Du kan også kjøre selv om du ønsker det direkte til Tagametsa.

Hvis du ønsker å være på leiren en dag lengre eller ankomme en dag tidligere så er det mulighet for det. Ta da direkte kontakt med Krõõt på kroot.lobus@advent.ee for å gjøre en avtale.

Arrangementet vil bli avhold på Tagametsa Hunting Lodge & camping 

Du må ha med eget telt om du ønsker å sove i telt, ellers kan du også ta med deg hengekøye om du ønsker å bruke det (det er mye trær i området). Du må også ta med liggeunderlag, sovepose, personlig utstyr som klær toalettsaker, håndkle, fjellstøvler og utstyr for en natthaik (2-12 km)