Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Kontakt     Jeg vil bli med     Praktisk info 

Master Guide Camp VIIII

Neste Master Guide Camp vil bli avholdt i mai 2024 (nøyaktig dato vil bli publisert senere) i Israel. Det blir utforskning av bibelske steder og en opplevelse av landet hvor Jesus levde og hadde sitt virke. Man vil også dele speiderferdigheter med hverandre og utvikles som ledere.

MGC har tidligere blitt holdt i Nederland, Storbritannia, Danmark, Slovenia, Norge og i 2018 var det i Krakow, Polen. I 2020 måtte desverre Master Guide Camp i Estland avlyses på grunn av korona. Den siste MGC ble avhold i juni 2022 på Island. Der startet man med et par dagers haik før man slo leir.

Neste Master Guide Camp blir i 2024 i Israel. Det vil komme mer informasjon om opplegg og datoer etter hvert. Det som er sikkert er at det blir en opplevelsesrik leir hvor mye nytt kan læres. Man deler av sin kunnskap med hverandre og man lærer også mye nytting fra andre kulturer og tradisjoner.

MGC var et resultat av at det var noen speidere i den eldre garde som så et behov, og hadde et ønsker, om å forme en leir bare for ledere - hvor ledere kunne dele sine erfaringer. Bygge videre på fellesskap opprettet på Camporee, forme et nettverk med andre ledere, dele ferdigheter og også diskutere relevante utfordringer som speider i Europa

Vær også forberedet på å dele en speiderferdighet med de andre lederne, dette er så man kan inspirere hverandre og ta med seg nye ideer og kunnskap hjem igjen fra helgen.

Vi håper du vil bli inspirert til å være med!

OBS: Praktisk info etc. er ikke oppdatert for MGC 2024. Info vil bli oppdatert fortløpende.

Kontakt oss

Rebecca

Kontakt

Rebecca
Speider & tenåringer

473 03 583 Send e-post

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU

32 16 16 73 Send e-post

Jeg ønsker å bli med på Master Guide Camp, hva gjør jeg?

1. Sjekk med troppsfører om du kan dra på MGC 
2. Registrer deg via skjema
3. Trykk her for betaling! Husk å sende bilde av kvitteringen til: pathfinders@ted.adventist.org
4a. Hvis du trenger visum: Last ned og fyll ut passinformasjonsskjema
4b. Send utfylt skjema for passinformasjon til gry.beate.marley@adventist.no
5. Bestill flybillett

Praktisk informasjon

Reise og opphold

  • Norske speiderledere vil få opptil kr 2000,- av reise og leirkostanden refundert av SABU. (forbeholdt at din tropp er registert i SABU).
  • Vi oppmuntrer til å ta det siste fra speiderbudsjettet lokalt, å søke din menighet eller distriktet.

Det lønner seg å bestille fly tidlig. 

Send kvittering innen 31.mai på påmeldingen, bestilt reise og kontonummeret med fullt navn til post@sabu.no. Så vil dere få refundert gitt beløp etter at påmeldingsfristen har gått ut. 

Det er tre forskjellige alternativer, merk at du kan selv bestemme om du vil være med på ekspedisjon og MG Camp eller kun MG Camp:

  1. £195: Ekspedisjon 19-22 juni og MG Camp 23-26 juni
  2. £170: Kun MG Camp
  3. £245: Kun MG Camp, men med overnatting inne

Send kvitteringen på påmeldingen, bestilt reise og kontonummeret med fullt navn til post@sabu.no. Så vil dere få refundert gitt beløp etter at påmeldingsfristen har gått ut. 

Man må annkomme Keflavik flyplass (det er den internasjonale flyplassen på Island) på søndag 19. juni. Du vil bli møtt på flyplassen hvor du får instrukser om haiken. Ustyret som du ikke trenger på haiken, men skal ha til Master Guide leiren vil bli transportert direkte fra flyplassen til leirstedet.

Hvis du bare skal være med på Master Guide Campen og ikke haiken så må du ankomme på torsdag 23. juni. Leirstedet er ca 1 times kjøretur fra flyplassen.

Avreise er på søndag ettermiddag 26. juni. Det til bli satt opp transport til og fra flyplassen for alle.

Det er lurt å bestille fly tidlig. 

Arrangementet vil bli avhold på Hlíðardalsskóli, Island

Du må ha med eget telt. Du må også ta med liggeunderlag, sovepose, personlig utstyr som klær toalettsaker, håndkle, fjellstøvler. Husk også speiderskjorten og skjerfet.

Hvis du skal være med på haiken så må du pakke det du trenger for de dagene i en sekk. Du må selv bære ditt eget utstyr på den turen (inkludert telt, sovepose, liggeunderlag osv).

Dere vil få utdelt mat, men lurt å ta med egen drikkeflase som dere kan fylle opp.