Kontakt     Jeg vil bli med     Praktisk info 

Master Guide Camp VIII

Årets Master Guide Camp er 19.-26. juni 2022 på Hlíðardalsskóli, Island. Der skal det feires at det nå er 100 år siden Master Guidene ble opprettet. Det blir utforskning av den fantastiske Islandske faunaen samtidig som speiderferdighetene utvikles og nye ting læres.

MGC har tidligere blitt holdt i Nederland, Storbritannia, Danmark, Slovenia, Norge og i 2018 var det i Krakow, Polen. I 2020 måtte desverre Master Guide Camp i Estland avlyses på grunn av korona.

I år består Master Guide Campen av to deler. Den første delen, 19.-22. juni er en haik fra flyplassen frem til leirstedet. Det er en tur på et sted mellom 66-88 km langt gjennom den flotte Islandske naturen som man går over 3 dager. Den andre delen er fra 23.-26. juni. Da slår man leir og blir på ett sted, slik som man trandisjonelt har gjort på Master Guide Camp. Der deler man erfaringer og fellesskap med andre speiderledere fra andre land.

MGC var et resultat av at det var noen speidere i den eldre garde som så et behov, og hadde et ønsker, om å forme en leir bare for ledere - hvor ledere kunne dele sine erfaringer. Bygge videre på fellesskap opprettet på Camporee, forme et nettverk med andre ledere, dele ferdigheter og også diskutere relevante utfordringer som speider i Europa

Vær også forberedet på å dele en speiderferdighet med de andre lederne, dette er så man kan inspirere hverandre og ta med seg nye ideer og kunnskap hjem igjen fra helgen.

Vi håper du vil bli inspirert til å være med!

Alle må ha egen reiseforsikring for å være med på arrangementet. Sørg også for at dere har et gyldig europeisk helsetrygdekort.

Sett dere også inn i hvilke krav det er i forhold til korona testing/sertifikat på reisetidspunktet.

Det er begrenset med plasser!!!

Kontakt oss

Rebecca

Kontakt

Rebecca
Speider & tenåringer

473 03 583 Send e-post

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU

32 16 16 73 Send e-post

Jeg ønsker å bli med på Master Guide Camp, hva gjør jeg?

1. Sjekk med troppsfører om du kan dra på MGC 
2. Registrer deg via skjema
3. Trykk her for betaling! Husk å sende bilde av kvitteringen til: pathfinders@ted.adventist.org
4a. Hvis du trenger visum: Last ned og fyll ut passinformasjonsskjema
4b. Send utfylt skjema for passinformasjon til gry.beate.marley@adventist.no
5. Bestill flybillett

Praktisk informasjon

Reise og opphold

  • Norske speiderledere vil få opptil kr 2000,- av reise og leirkostanden refundert av SABU. (forbeholdt at din tropp er registert i SABU).
  • Vi oppmuntrer til å ta det siste fra speiderbudsjettet lokalt, å søke din menighet eller distriktet.

Det lønner seg å bestille fly tidlig. Ta fly til KEFLAVIK AIRPORT.

Send kvittering innen 31.mai på påmeldingen, bestilt reise og kontonummeret med fullt navn til post@sabu.no. Så vil dere få refundert gitt beløp etter at påmeldingsfristen har gått ut. 

Det er tre forskjellige alternativer, merk at du kan selv bestemme om du vil være med på ekspedisjon og MG Camp eller kun MG Camp:

  1. £195: Ekspedisjon 19-22 juni og MG Camp 23-26 juni
  2. £170: Kun MG Camp
  3. £245: Kun MG Camp, men med overnatting inne

Send kvitteringen på påmeldingen, bestilt reise og kontonummeret med fullt navn til post@sabu.no. Så vil dere få refundert gitt beløp etter at påmeldingsfristen har gått ut. 

Man må annkomme Keflavik flyplass (det er den internasjonale flyplassen på Island) på søndag 19. juni. Du vil bli møtt på flyplassen hvor du får instrukser om haiken. Ustyret som du ikke trenger på haiken, men skal ha til Master Guide leiren vil bli transportert direkte fra flyplassen til leirstedet.

Hvis du bare skal være med på Master Guide Campen og ikke haiken så må du ankomme på torsdag 23. juni. Leirstedet er ca 1 times kjøretur fra flyplassen.

Avreise er på søndag ettermiddag 26. juni. Det til bli satt opp transport til og fra flyplassen for alle.

Det er lurt å bestille fly tidlig. 

Arrangementet vil bli avhold på Hlíðardalsskóli, Island

Du må ha med eget telt. Du må også ta med liggeunderlag, sovepose, personlig utstyr som klær toalettsaker, håndkle, fjellstøvler. Husk også speiderskjorten og skjerfet.

Hvis du skal være med på haiken så må du pakke det du trenger for de dagene i en sekk. Du må selv bære ditt eget utstyr på den turen (inkludert telt, sovepose, liggeunderlag osv).

Dere vil få utdelt mat, men lurt å ta med egen drikkeflase som dere kan fylle opp.