Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Mandag 10. juli søndag 16. juli Vik camping, Nisser

Sommerstevnet for tenåringer

Gled deg til en ny tenåringsleir, denne gangen blir det sammen med alle på Vik camping i Nisser. Et fantastisk sted der vi skal skape nye minner og bli kjent med nye mennesker, i tillegg til å bli bedre kjent med Gud!

Tenåringsleir på Tyrifjord

Velkommen

Tenåringer (13-18 år) ønskes velkommen til Tyrifjord der begge internatene blir «hotell», og møtene skjer i telt på plenen! Det blir full fart med blant annet vannski og vannaktiviteter, konkurranser, utflukter, møter og samlinger hele uka! Hjertelig velkommen. Her har vi masse plass, siden vi har hele stedet for oss selv! Det vil være noe separate møter for de eldste og yngste tenåringene!

Påmelding

Påmeldingsfrist: 31. mai

Talere og informasjon

Tony Rydland

Heeei! Navnet er Tony. Gleder meg til å møte dere! Selv elsker jeg Virtual Reality (Beat Saber) og PC-spill. Du tror du kan slå meg? Morsom du er! Hverdagen går til motion graphics, lese manga, se anime, løfte vekter og spise grønt. Visstnok er det bra å ta vare på seg selv. For ikke å glemme, er jeg menighetspastor i Fredrikstad og Sarpsborg. Det er da herlig å bli betalt for å spille bordtennis og Mario Kart med trossøsken. Naturligvis elsker jeg å lese Bibel. Har ca. 40 Bibel-oversettelser. Jeg gjør også annet menighetsarbeid. Ser frem til å gruse dere i lek og moro!

Anne-Siri Gustafsson

Heia! Jeg heter Anne-Siri og er gal etter gode fortellinger, både virkelige og oppdiktede. Derfor elsker jeg alle Narnia-bøkene, og er hun lille, halv-gamle hobbiten med hettegenser som henger med kidsa når Marvel/Star Wars/ x-men- filmer skal vises. Selv om jeg digger en god fantasy-fortelling, liker jeg enda bedre ekte folk (og hunder og Anthon Berg sjokolade). Noe av det kuleste jeg vet, er mennesker som våger å være hyggelige utover det som er vanlig, uten å være redd for å bli avvist eller stemplet som smisker eller fake. Random kindness is awesome! Det store idealet mitt er Jesus, og sammen med ham har jeg våget å gjøre et litt crazy jobb-bytte, fra lærer på vgs til pastor i Nord-Norge. Elsker jobben min og gleder meg til å møte DEG og snakke om de virkelig store fortellingene!

Info til deltagere

 

Pakkeliste    Program   

Tyrifjord Videregående Skole

Selve kronjuvelen i Adventistkirken i Norge vil kanskje mange si. Tyrifjord er et fantastisk fint sted med flotte fasiliteter for unge. Volleyballbane, grusbane for fotball, strand og bading, gymsal og svømmebasseng er noen av fasilitene TVS kan by på. Stedet er også kjent for sine flotte solnedganger. Kanskje du kan invitere noen med på en tur i solnedgangen?

Tyrifjord Videregående skole, Tyrifjordveien 25, 3530, Røyse.

Sangene vi synger kommer...