Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Tenåringsleir i Nissedal

⬅ Tilbake til Sommerstevnet

Velkommen

Tenåringer (13-18 år) har nesten sin egen leir på Vik Camping, når vi møtes i Nissedal. Vi får et telt å henge i, der vi skal ha egne møter både morgen og kveld. 

Påmelding

Det er møter og aktiviteter fra morgen til kveld for tenåringene på sommerstevnet! En herlig blanding av åndelige, sosiale, kreative og utfordrerne elementer ledet av en gruppe med unge voksne og voksne.

Det første møte er mandag kveld. Da er det blir kjent aktiviteter slik at både stab og tenåringer kan bli litt kjent. Deretter begynner dagene på formiddagen med felles åpning med alle de andre på leiren i det store møteteltet. Deretter går tenåringene til sitt eget møtetelt hvor de får høre på en taler som har kommet spesielt for å være sammen med dem. På ettermiddagen er det forskjellige aktiviteter som fotballcup og aktivitetsløype med spennende poster. Innimellom er det bading og andre vann aktiviteter. På kvelden er det forum hvor en av tenåringsstaben deler en historie og leder ut i litt samtale før det er hyggelig sosialt samvær sammen. Da kan det være alt fra "Guttenes fest for jentene" til "talentshow" eller quizzer. På lørdagen er det felles gudstjeneste for alle i det store møteteltet, denne avsluttes ofte med dåp nede ved vannet. På denne siste kvelden på leiren er det filmkveld med snacks og hygge.

Påmeldingsfrist: 31. mai

Talere og informasjon

Malin Andersen

Hei, så kult at du kommer på sommerstevnet i år! Gleder meg til å bli kjent med deg! 

For ti år siden var jeg selv tenåring på sommerstevnet, og nå er jeg så heldig at jeg får oppleve det igjen sammen med dere. De andre ukene i året henger jeg også med tenåringer, i jobben min som bibelarbeider/ungdomspastor i Gold Coast i Australia. Jeg er sykepleier og studerer ledelse - men det er ganske kjedelig sammenlignet med å jobbe i menigheten og å snakke om Jesus, tro og livet! 

En Malin-dag i Australia er tur langs stranda, brunch på en søt kafè med venninner,  shopping på bruktbutikk og strikkekveld. Når jeg er hjemme i Norge elsker jeg å dra med hestene mine på tur i skogen, en liten fjelltur, dra på sjøen og å bade i ferskvann - helt uten frykt for slanger og edderkopper. Jeg er forresten også veldig glad i sola, og å dra dit den er.

Sees snart! God bless, Malin

 

Info til deltagere

Her er fra tidligere år. Denne vil bli oppdatert

 

Pakkeliste    Program