Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Mandag 8. juli søndag 14. juli Vik camping, Nisser

Sommerstevnet for tenåringer

Gled deg til en ny tenåringsleir, denne gangen blir det sammen med alle på Vik camping i Nisser. Et fantastisk sted der vi skal skape nye minner og bli kjent med nye mennesker, i tillegg til å bli bedre kjent med Gud!

Tenåringsleir i Nissedal

⬅ Tilbake til Sommerstevnet

Velkommen

Tenåringer (13-18 år) har nesten sin egen leir på Vik Camping, når vi møtes i Nissedal. Vi får et telt å henge i, der vi skal ha egne møter både morgen og kveld. 

Påmelding

Påmeldingsfrist: 31. mai

Talere og informasjon

Simen Trolsrud

Hallois, jeg heter Simen. Det blir helt rått å være sammen med dere i sommer. Jeg har utrolig gode minner fra sommerstevnet og opplegget for tenåringene da jeg selv var på den alderen. Nå er jeg 29 år og er pastor på Lillehammer. Tenk å ha som jobb å snakke om Jesus da, det er spennende saker. På fritiden så liker jeg å lage og spise mat, spille og se på fotball og å reise til nye steder. Også liker jeg frisbeegolf da, det må vi ikke glemme. Gleder meg til å bli kjent med dere under sommerens store høydepunkt.

Info til deltagere

OBS: Informasjon er ikke oppdatert for 2023. Ny informasjon for sommerens leir kommer.

 

Pakkeliste    Program   

Sangene vi synger kommer...