Tenåringer

Det er spennende å være tenåring!

Her finner du alt du trenger å vite om de nasjonale aktivitetene SABU driver, som er spesialdesignet for tenåringer. Det vil komme informasjon om arrangementene og påmelding både for Teen Forum, Connect, Relation, Vinterfestival, Sommerstevnet, etc.

Vi ønsker at SABU kan bidra til at du blir bedre kjent med Jesus, og få nye venner i et trygt og positivt fellesskap!

Vi ønsker at alle aktivitetene skal være til støtte for det som skjer lokalt der du bor. Større arrangement er viktige høydepunkt, men uten regelmessig engasjement i menigheten din, kan det være vanskelig å oppretthold et godt og sterkt vennskap med Gud. Hvis det skjer lite der du bor, kan du ta kontakt med oss i SABU, så kan vi hjelpe deg med å starte noe for deg og vennene dine.

Mandag 11. januar - fredag 15. januar 2021

Mesnali leirsted

Basecamp 8

Basecamp 8 er for 8. klassinger. Bascamp 8 2021 gjennomføres i uke to som et delvis felles digitalt og delvis lokalt arrangement. Den felles digtale delen blir onsdager fra klokka 08.45-11.00.

Fredag 29. januar - søndag 31. januar 2021

Jorekstad, Lillehammer

AVLYST | Vinterfestivalen

Vinterfestivalen er vinterens samlingspunkt for ungdommer og familier fra hele landet. I år braker det løs på helgen den 29. til 31. januar. Gled deg til en fullpakket sosial helg med åndelig påfyll og fysisk utfordring.

Fredag 12. februar - søndag 14. februar 2021

Sommerfryd Leirsted

VinterRelation

VinterRelation er tenåringenes helgearrangement på Sommerfryd leirsted i Nord-Norge!