Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Supersabbat og tenåringssamling på årsmøtet i ØND, VND og NND

Årsmøtet er et lite høydepunkt rett før sommerferien, uansett hvor i Norge du bor!

For barna er det opplegg både sabbatskole og supersabbat, med sang og musikk og spennende underholdning, med gale professorer som gjorde morsomme eksperimenter, sjonglører, noen korte historier og mye mer. Det er alltid mange blide barnefjes overalt.

For tenåringene er det program både på fredagkveld og sabbats formiddag, med leker og konkurranser, praktiske aktiviteter som passer til temaet, bibelvers, diskusjon, korte filmklipp, etc.

Aktivitetsløypa på ettermiddagen, for både barna og tenåringene, er alltid en slager. Her blir de utfordret både fysisk og intellektuelt. Her må de gjøre alt fra å lage et gledesshow til å gjette hvilke matretter som er mest vanlig som potluck i Adventistkirkene i Norge, samt lage en perfekt plastelinaverden, og planlegge sin egen gudstjeneste, samarbeide og friske opp litt bibelkunnskap.

På kvelden avsluttet vi programmet for tenåringene med bålkos og lek. De er en herlig gjeng, hvor enn man er, som elsker å chille og kose seg med gode venner og morsomme aktiviteter!

Som sagt, så er årsmøtene et høydepunkt også for oss i SABU. Det gir oss muligheten til å treffe alle på sin hjemmearena, og det er en utrolig herlig gjeng. Det er også spesielt fin å kunne samarbeide med lokale kreft i forbindelse med årsmøte. For en velsignelse det er!