Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Unge voksne

Livet har så mangt å by på. SABU ønsker å være en støtte for alle unge voksne som vil satse på et liv sammen med Jesus og menigheten. SABU er opptatt av at unge voksne finner sin plass som kristne rollemodeller, og oppfordre alle til å bli involvert i lederskap og andre oppgaver i menigheten. Dere gir liv til menighetene!

Gjennom ulike arrangement som Reddet, misjonsturer, sportsarrangement, Youth Congress, ledertreff etc., ønsker SABU å oppmuntre og motivere, utfordre og inspirere, samt legge til rette for brobygging. Alt av informasjon og påmelding vil du finne her.

Vi i SABU er interessert i å høre hvilke tanker og ideer du har for Adventistkirken. Hva er bra? Hva kan gjøres bedre? Ta gjerne kontakt dersom du har tanker, ideer eller spørsmål. SABU er der for deg, og ønsker å jobbe sammen med deg, for at Adventistkirken kan bli et sted der du føler deg hjemme.

Lørdag 7. januar - lørdag 7. januar 2023

Zoom

Vision Music Contest 2023

Bli med å se på og engasjer deg i Vision Music Contest 2023!

Fredag 20. januar - søndag 22. januar 2023

Jorekstad, Lillehammer

Vinterfestivalen 2023

Vinterfestivalen er vinterens samlingspunkt for ungdommer og familier fra hele landet. I år braker det løs på helgen den 20. til 22. januar. Gled deg til en fullpakket sosial helg med åndelig påfyll og fysisk utfordring.

Lørdag 18. mars - lørdag 18. mars 2023

Hele Norge

Global Youth Day

En sabbat der adventistungdommer over hele verden blir utfordret til "Å være gudstjenesten" for en dag.