Mandag 20. juli søndag 9. august Peru

Solidaritetstur til Peru

Til sommeren arrangers det solidaritetstur til Peru.

Solidaritetstur til Peru

Kontakt      Informasjon

I løpet av nesten 3 uker skal vi besøke dette spennende og vakre landet, i Sør-Amerika.

Prosjektet vi skal jobbe med er både variert og interessant. Vi skal hjelpe til med å isolere, bygge miljøvennlige ovner og installere solcellepanel til familier i fjellandsbyene utenfor Cuzco. Det skal bli masse tid til jobbing, samt og bli kjent med lokalsamfunnet. Du vil også bli oppfordret til å engasjere deg i den lokale menigheten mens vi er på tur. Litt sightseeing og besøke noen kjente steder, som Matchu Pitchu og Rainbow mountains. Peru er et veldig spennende land, med vakker natur og høye fjell, og store kontraster mellom rik og fattig. Denne turen kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse.

Kontakt oss

Melissa

Kontakt

Melissa
Unge voksne, tenåringer

926 70 912 Send e-post

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU. Avdelingsleder, DNU

32 16 16 73 Send e-post

Informasjon

For å få være med på turen, må du fylle ut søknadsskjemaet og søke gjennom SABU. Vi gjør oppmerksom på at det kun er max 25 plasser tilgjengelig. Derfor kan det bli nødvendig å gjøre et utvalg blant søkerne. I så fall har SABU (ungdomsavdelingen) ansvar for å sikre at de som kommer med vil kunne møte de utfordringene som gruppen vil måtte hanskes med. Søknadsfristen er 17. februar 2020. Tilbakemelding på søknaden vil bli gitt innen 21. februar 2020. Det er viktig at du gir beskjed dersom du finner ut at reisen likevel ikke er aktuell for deg etter at du har sendt inn dette skjemaet. 

Nedre aldersgrense er 17 år. Dvs man må ha fylt 17 år før turen for å kunne søke om å bli med. Turens hovedmålgruppe er 17 – 30 år. (De under 18 år må få fylle ut en egenerklæring med samtykke av foreldre.)

16.000 NOK for FULLTIDSSTUDENTER UNDER 27 ÅR (inkludert reise, overnatting, de fleste måltider, etc)

Ordinær pris: 19.000 NOK 

OBS: Utgifter for vaksiner, noen få måltider og evt. lommepenger kommer i tillegg.

*Denne turen sponses mye av Adventistkirken i Norge, og det vil derfor bli dyrere for utenlandske søkere.