Solidaritetstur til Peru sommeren 2020 er avlyst på grunn av koronaviruset

Solidaritetstur til Peru

Kontakt      Informasjon

På grunn av situasjonen sånn som den er nå i forhold til stengte landegrenser og koronavirus og det som ellers er, er årets solidaritetstur til Peru desverre avlyst.

Det er dessverre ikke mulig å arrangere ny solidaritetstur neste sommer pga andre arrangement, som for eksempel Europeisk Youth Congress iFinland. Neste solidaritetstur blir derfor sommeren 2022.

Melissa

Kontakt

Melissa
Ungdomspastor Oslo

926 70 912 Send e-post

Informasjon

For å få være med på turen, må du fylle ut søknadsskjemaet og søke gjennom SABU. Vi gjør oppmerksom på at det kun er max 25 plasser tilgjengelig. Derfor kan det bli nødvendig å gjøre et utvalg blant søkerne. I så fall har SABU (ungdomsavdelingen) ansvar for å sikre at de som kommer med vil kunne møte de utfordringene som gruppen vil måtte hanskes med. Søknadsfristen er 17. februar 2020. Tilbakemelding på søknaden vil bli gitt innen 21. februar 2020. Det er viktig at du gir beskjed dersom du finner ut at reisen likevel ikke er aktuell for deg etter at du har sendt inn dette skjemaet. 

Nedre aldersgrense er 17 år. Dvs man må ha fylt 17 år før turen for å kunne søke om å bli med. Turens hovedmålgruppe er 17 – 30 år. (De under 18 år må få fylle ut en egenerklæring med samtykke av foreldre.)

16.000 NOK for FULLTIDSSTUDENTER UNDER 27 ÅR (inkludert reise, overnatting, de fleste måltider, etc)

Ordinær pris: 19.000 NOK 

OBS: Utgifter for vaksiner, noen få måltider og evt. lommepenger kommer i tillegg.

*Denne turen sponses mye av Adventistkirken i Norge, og det vil derfor bli dyrere for utenlandske søkere.