Vinterfestivalen

SABUs Vinterfestivalen er vinterens samlingspunkt for ungdommer og familier fra hele landet.

Det er SABU som, sammen med Adventistkirken på Lillehammer, arrangerer Vinterfestivalen hvert år. Og neste gang det braker løs på Jorekstad, er 25. - 27. januar 2019.

Hvert år samles mellom 400 og 500 ungdommer fra hele landet. Det hender også at vi får deltagere fra våre naboland som Sverige, Danmark og Finland.

Helgen begynner på fredag med mat og en variert program med spennende gjester, lovsang, videoer, quiz or mye moro. På lørdag blir det mulighet for aking, deltar i workshops, gudstjeneste, svømming og innebandy. Selve innebandycupen vil være delt i to. En turnering for de under 16 år og en for de som er 16 +. Så avslutter vi helga med en dag i Hafjell på søndag.

Har du lyst til å være med på en helg fylt med idrettsaktivitet og godt åndelig påfyll er du hjertelig velkommen! Inviter med en venn eller ti, samle sammen et lag og meld dere på. (OBS! Vær oppmerksom på at det er litt høyere pris på de lagene hvor ikke alle spillere er medlem av et lokalt SABU-lag. Men fortvil ikke! Det er lett å bli medlem!

 
 

19.-21. oktober 2018

Teen Forum Stup

Gulsrud leirsted

Mer info

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!