Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

SHOW UP in the Cities 

Målet med denne dagen er å gjøre noe for de menneskene vi har rundt oss i våre lokalsamfunn, og da er det bare fantasien som setter begrensninger for hva som kan gjøres! GYD er en dag hvor andventistungdommer over hele verden går ut og gjør noe praktisk, enten det er å dele ut gratis vafler i byen, synge på gamlehjem, dele ut roser til de som går nattevakt, ansiktsmaling for barn, etc. Det er en dag hvor vi ønsker å vise verden at Gud er god.

Kontakt oss

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU

32 16 16 73 Send e-post

Tiani

Kontakt

Tiani
Ettåring

936 58 494 Send e-post

Rebecca

Kontakt

Rebecca
Speider & tenåringer

473 03 583 Send e-post

Tilbakeblikk

Video fra GYD i Norge 2021

Video fra GYD i Norge 2019

Video fra GYD i Oslo 2015

Informasjon

Om Global Youth Day

GYD er en sabbat der adventistungdommer over hele verden blir utfordret til "Å være gudstjenesten" for en dag, i stedet for å høre enda en tale som vi gjøre hver eneste uke. Åtte millioner adventistungdommer mobiliseres på gater i byer, tettsteder og kommuner rundt i hele verden for å være en levende, frisk gudstjeneste kommunisert gjennom meningsfulle handlinger.

Les mer om GYD

Ressurser fra Verdens Ungdomsavdeling

Her finner du ideer, powerpoint, og andre nyttige ting fra ungdomsavdelingen i General Conference. Ressursene er på engelsk.

Finn ressurser

Forslag til aktiviteter

Se forslagene

FAQ

Global Youth Day er en dag hvor adventistungdommer går ut og gjør en forskjell i lokalsamfunnet, og for å «be the sermon». Det finnes utallige ting man kan gjøre, som vaffelstand i gågata, lage ballongdyr, synge på gata/kjøpesentre/gamlehjem, besøke sykehjem, dele ut gratis frukt/klemmer/sveler, etc. Det er bare fantasien som setter begrensingene.

Hvem er det som kan delta i dette? Jo, speiderlaget, ungdomslaget, tenåringslaget, sabbatsskolen, hele menigheten, alle som vil og som er en del av SABU (og som ikke er en del av SABU) må gjerne slippe kreativiteten løs og gjøre noe positivt der dere bor!

Se forslagene 

Det populære GYD gensere blir også mulig å bestille i år. 

Vi ønsker at alle går med SABUs Global Youth Day hettegensere denne dagen. Disse er gratis for alle som deltar. Det er de samme hettegenserne som i fjor, mørkeblå SABU-gensere. Dersom det er noen i ditt lokallag som ikke har eller trenger en ny slik genser er det veldig viktig at vi får påmelding fra dere (antall gensere og størrelser) innen 19. februar!

Meld på og bestill 

Dersom ditt lokallag trenger noe økonomisk støtte, kan dere søke ditt distrikts evangelismefond om støtte til ulike aktiviteter dere ønsker å gjennomføre.  Ta da kontakt med din distriktsleder som kan sende deg riktig skjema for søknad (din lokale pastor kan også hjelpe med dette):