Jorden rundt på 7 dager! - Speiderleir 2022

Kontakt     Jeg vil på speiderleir     Talere 

I 2019 var vi på en internasjonal leir i England, mens i 2021 var det tid for ny nasjonal leir her i Norge. 2022 blir også norsk leir på samme sted som i fjor!

Speiderleir på Nordtangen leirsted 24. -31. juli 2022 

"Jeg elsker kombinasjonen med flotte mennesker og å være ute i naturen. Det er ingen TV eller playstation på speiderleir, bare et leirbål, noen leker, pannekaker og speidersofa. Det er fantastisk! Man blir kjent med nye mennesker. En opplevelse av et rikt fellesskap."

I år blir det jordomseiling med morsomme og varierte aktiviteter og konkurranser. Det kan bli en strabasiøs reise, men vi er sikre på at det å bli kjent med andre kulturer og tradisjoner vil gi alle speiderne minner for livet. Vi håper at det er mange som er klare for å være med på leir i år. Alle speidere som fyller 10 år i år og oppover er velkommen til å være med på leir.

Påmeldingsfristen er 1. juni og betalingsfrist er 1. juli

  • Pris for leiren er: kr 1350,- (Det er kr 250,- i rabatt for søsken og det øker med samme beløp per søsken)
  • Ledere er gratis (ca. 1 leder pr. 8 speidere) Halv pris for ledere utover dette. 

Vær sammen med venner og opplev mange fantastiske aktiviteter, spennende løyper, inspirerende sang og musikk, morsomme taler, interessante HF-merker og deilig speidermat. Speiderleir, et minne for livet!

Det blir egne opplegg for roverne under speiderleiren på Gran. I tillegg vil det også bli egne roversamlinger.

 

- Ta kontakt med speiderlederen din.

- Det blir ikke satt opp fellesbussreiser til leiren i år.

Markedsdag: Det blir markedsdag i år også, så da er det bare å være kreative og få inn mest mulig penger. Kanskje settes det ny rekord i år?  

Avfallshåndtering: Vi har leid inn avfallsdunker til kildesortering, så fint om dere tar disse i bruk. Pass på at alt av glass, metall og plast blir skylt før det kastes. Her er en liten oversikt over kildesorteringen: restavfall, papp/papir, matavfall, glass/metall, plast

Brannsikkerhet: Det er ikke lov å lage bålplass på bakken, så dere må bruke bålpanne el. for å tenne bål i. Husk bøtte med vann ved siden av bålet når det brenner. Ta med brannslukningsapparat til kjøkkenteltet. 

Kontakt oss

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU. Avdelingsleder, DNU

32 16 16 73 Send e-post

Rebecca

Kontakt

Rebecca
Speider, barn og tenåringer

473 03 583 Send e-post

Jonathan

Kontakt

Jonathan
Tenåringer, Web

907 48 647 Send e-post

Jeg vil være med på speiderleir, hva gjør jeg?

  • Dobbeltsjekke at du fyller 10 år i løpet av 2022 (eller er eldre).
  • Si til din speiderleder at du ønsker melde deg på.
  • Få en voksen i familien til å betale inn leiravgift til din lokale speidertropp (frist bestemmer den lokale speidertroppen)
  • Husk også at det er ekstra gebyr for sen påmelding (etter 1. juni).
  • Har du noen spørsmål underveis kan du stille spørsmål via facebook.com/sabuinfo eller til post@sabu.no

Talere

Kristoffer Robin Thunem

Heipådu! Kristoffer her, eller Goffi som de fleste kaller meg. For øyeblikket studerer jeg til å bli pastor, og jeg gleder meg megamasse til å legge bøkene fra meg og henge med dere på speiderleir! Om jeg har noen fun-facts om meg selv? JA, seff! Jeg synes at tomatbønner er noe av det beste man kan ha på pizza (hvem trenger ananas?). Et av mine største talenter er å sette inn og organisere i oppvaskmaskinen; Jeg synes at The Chosen er en av de beste tv-seriene som noensinne er laget (den burde du se). Ser frem til å lære noen funfacts om deg også. Vi sees!

Camilla Maria Gustafsson

Heia! Jeg heter Camilla, og studerer også til å bli pastor. Om jeg er gira på speiderleir?! OH YES! Litt om meg: Lukten av parkeringshus er noe av det beste jeg vet. Jeg ELSKER en god historie, en god samtale og hunder.  Jeg kan komponere en sang på kommando og synes at ananas er nydelig på pizza (TOMATBØNNER????!). Gleder meg veldig veldig veldig masse til å møte deg på speiderleir, og håper du tar med en venn eller tre.