Olympiske leker - Speiderleir 2020

Kontakt     Jeg vil på speiderleir     Talere 

I 2019 var vi på en internasjonal leir i England, mens i 2020 er det tid for ny nasjonal leir her i Norge.

Speiderleir på Halsnes Leirsted 19.-26. juli 2020 er dessverre avlyst

"Jeg elsker kombinasjonen med flotte mennesker og å være ute i naturen. Det er ingen TV eller playstation på speiderleir, bare et leirbål, noen leker, pannekaker og speidersofa. Det er fantastisk! Man blir kjent med nye mennesker. En opplevelse av et rikt fellesskap."

1350,- nkr for leiren + en buss avgift hvis du er med på felles bussreise

Vær sammen med venner og opplev mange fantastiske aktiviteter, spennende løyper, inspirerende sang og musikk, morsomme taler, interessante HF-merker og deilig speidermat. Speiderleir, et minne for livet!

Leiren starter med en egen roverleir fra 16.-19. juli. Roverne vil hjelpe til med klargjøring av leirplassen før speiderne ankommer samtidig som de vil få noen ekstra spennende utfordringer.

Det lages også et spesielt program for dere, med samlinger og spennende roveraktiviteter under selve speiderleiren.

Kontakt oss

Gry Beate

Kontakt

Gry Beate
Daglig leder, SABU. Avdelingsleder, DNU

32 16 16 73 Send e-post

Jonathan

Kontakt

Jonathan
Tenåringer, Web

907 48 647 Send e-post

Jeg vil være med på speiderleir, hva gjør jeg?

  • Dobbeltsjekke at du fyller 10 år i løpet av 2020.
  • Si til din speiderleder at du ønsker melde deg på.
  • Få en voksen i familien til å betale inn leiravgift din før 30. mai til din lokale speidertropp. 
  • Husk også at det er ekstra gebyr for sen påmelding.
  • Har du noen spørsmål underveis kan du stille spørsmål via facebook.com/sabuinfo eller til post@sabu.no

Talere

Tony Rydland

Heeei! Navnet er Tony. Gleder meg til å møte dere! Selv elsker jeg Virtual Reality (Beat Saber) og PC-spill. Du tror du kan slå meg? Morsom du er! Hverdagen går til motion graphics, lese manga, se anime, løfte vekter og spise grønt. Visstnok er det bra å ta vare på seg selv. For ikke å glemme, er jeg menighetspastor i Fredrikstad og Sarpsborg. Det er da herlig å bli betalt for å spille bordtennis og Mario Kart med trossøsken. Naturligvis elsker jeg å lese Bibel. Har ca. 40 Bibel-oversettelser. Jeg gjør også annet menighetsarbeid. Ser frem til å gruse dere i lek og moro!

Fredrik Schneider

Fredrik her! Jeg er fra Tromsø og elsker de lange vintrene med mye skigåing. Like bra er den lange sommerdagen når sola speiler seg i den blikkstille sjøen og jeg kan nyte naturen sammen med venner og familie. Det beste er å kombinere telttur og sykkeltur slik at vi nærmest kan våkne opp på sykkelsetet – DEN FØLELSEN! I August starter jeg i ny jobb, som pastor i Adventistkirken i Tromsø. Men før det ser jeg fram til speiderleir med masse bra folk (ja, du!), kule aktiviteter, tresmak i baken og, ikke minst, sove i telt. Gleder meg!